Jump to content

Finala Golita Tdi

rikimario
 Share

Postare recomandată

Salut, vreau sa va adresez o intrebare destul de banala pentru unii dintre voi, dar pe care eu nu sunt foarte decis daca e ok sa procedez in felul urmator :

M-ar interesa daca mi-as goli finala la o octavia TDi, ce s-ar intampla ?

Adica din punct de vedere al sunetului si daca imbunatateste sau inrautateste cu ceva performanta.

Sper sa nu ocup timp aiurea cu intrebarea mea.

Stima

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O scoti cu totul. Sa o golesti nu are rost. In locul ei sudezi o teava.

Link către comentariu

nu doar sa schimb toba, ci vreau sa o golesc, ma intereseaza daca ar suna frumos...

Link către comentariu

Alextz iti spunea ca in loc de o toba goala sa nu o mai pui deloc, dar sa prelungesti teava pana la locul unde era cu toba.

Intrebarea mea este daca la ITP nu vei avea probleme...

Link către comentariu

ITP........deja chestiile astea la noi sunt povesti, eu mai am o corolla 1.6 16valve twin cam din 1985, traseu gol din fata pana in spate, folie neomologata rar :) si multe altele, si am facut ITP cu brio, cu putin ajutor si cativa banuti....

DAR SA NU CREDE-TI CA VREAU SA SFIDEZ AUTORITATILE !!!

Link către comentariu

ITP........deja chestiile astea la noi sunt povesti, eu mai am o corolla 1.6 16valve twin cam din 1985, traseu gol din fata pana in spate, folie neomologata rar :D si multe altele, si am facut ITP cu brio, cu putin ajutor si cativa banuti....

DAR SA NU CREDE-TI CA VREAU SA SFIDEZ AUTORITATILE !!!

NU "CREDE-M", DOAR INTUIM....

Link către comentariu

Nu cred ca va suna altfel....la diesel poti sa scoti toate tobele fara probleme.

Link către comentariu

Sunet identic.

Daca golesti toba vei avea un traseu cu tranzit greu pentru ca "nu are rotunjite muchiile" ca sa zic asa. Mai bine ori toba "sport" ori teava in locul ei. Eu am mers cu ambele.

Link către comentariu

Chestia e ca am fost la un "play" organizat la suceva si era un golf 4 frumusel facut care suna diferit, m-am uitat eu la masina si nu avea toba, asa ca l-am intrebat ce a facut, am zis ca a scos intermediara sau ceva de genu...iar gagiu a zis ca e golita finala.

Am sa realizez acest lucru si am sa postez cum suna si poate si inregistrez, pentru "fanatici" :lol:

Link către comentariu

Daca scoti finala o sa se auda turbo-ul mult mai clar. Mai galagioasa masina in mers normal nu va fii, iar in cazul in care vei schimba "sus" ti se va parea ca ai un blow-off.

Nu castigi nimic in afara de f putin zgomot cu aceasta modificare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!