Jump to content

Seat Leon / Mazda 3 / Golf V

dartadesign
 Share

Postare recomandată

Vreau sa-mi iau o masina de 14.000euro fara tva.

M-am oprit la acestea 3:

- seat leon, 1.6/102CP stylance galben

- mazda 3, 1.6/105CP iTX sport albastra

- golf v, 1.6/102CP confortline argintiu

Care credeti ca e cea mai buna varianta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dartadesign

18

• Cristian

9

• rvacaru

5

• 4abc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci se intelege ca ai ales 3 benzinare...nu ne-ai spus nimic despre dotari.. :D

Link către comentariu

am ales benzina pt ca nu o sa merg mai mult de vreo 15.000-20.000 km pe an.

toate au cam aceleasi dotari.

eu prefer leonul ca look, de mers nu am mers cu niciuna.

Modificat de dartadesign
Link către comentariu

Eu as alege Leon, pentru ca e cel mai bine dotat dintre cele 3, si nu doar pentru asta.

E mai sportiv, alta pozitie la condus, mult mai stabil.

Link către comentariu

Cred ca depinde de gusturi...eu am ales Golf si cred ca tot Golf asa alege si acum fara sa fiu subiectiv....insa nici Leonul nu e o varianta de neglijat...pe mine ma dezmageste interiorul lui..Mazda nu prea stiu ce e de capul ei plus ca serviceul e cam jalnic din cate am auzit...

Link către comentariu

si eu tot leon as alege, dar multi mi-au zis ca mazda e mai tare... acum nu stiu, nu ma pricep la masina f bine...

altii zic ca golf e masina buna.

am zis sa intreb si oamenii avizati inainte de alegerea pe care o sa o fac.

am mai aflat ca mazda face rugina, si de asta ma cam feresc...

Modificat de dartadesign
Link către comentariu

mergi si fa drive test. :rolleyes: si alege-o pe cea in care te simti cel mai bine, pentru ca tu o sa mergi in ea, nu noi. numai bine.

Link către comentariu

Stii ce zic eu...Fa test-drive cu toate cele 3 modele si vezi ce te va impresiona mai mult...si atunci vei alege mult mai usor...eu la Mazda as renunta..

Link către comentariu

asta cu tesdriveul am mai auzit-o...

am avut un matiz, asa ca nu cred ca o sa pot sa fac deosebirea f bine intre modele... in sensul ca orice as alege, va fi cu mult peste...

Link către comentariu

Au fost ceva bubite la mazda cu rugina, dar poate astea noi sunt rezolvate.

Din cele 3 eu iti recomand Mazda :rolleyes:

Link către comentariu

Au fost ceva bubite la mazda cu rugina, dar poate astea noi sunt rezolvate.

Din cele 3 eu iti recomand Mazda :rolleyes:

ok, mazda, de ce mazda?

Link către comentariu

Scuze...pentru ca Rvacaru e antiVag :) :)

No offense :rolleyes:

Link către comentariu

Nu stiu daca vreunul din cei care au scris in versusul s-a urcat in Leon... va asigur ca e cu totul altceva decat orice alta masina din clasa compacta.

Link către comentariu

Sunt de acord si eu mai ales daca esti tanar si iti place aerul sportiv. ->Leon

Link către comentariu

Eu ma urc foarte des in Leon, deci simt nevoia sa scriu. Si m-am urcat si in Mazda 3 si m-am urcat si in Golf 5.

Leon: Plusuri: design, clar; stabilitate; comfort interior (scaune, spatiu). Minusuri: ar spune unii ca aspectul bordului si sistemul audio, dar pe acesta poti sa-l schimbi oricand. Si scartaitul de plastice/usi pe care il dobandesti f. repede, dar se rezolva. Poate sunt si subiectiv, dar am facut si eu studiul acesta de piata inainte de a achizitiona Leon-ul. A, si cel mai important pe Leon erau cele mai multe dotari.

Mazda 3: Plusuri: calitatea finisajelor de la interior, aspectul bordului, etc.; daca ai sistemul audio Bose, inca un plus. Minusuri: designul batranicios, o masina care se doreste sportiva dar nu mi se pare nici pe departe. O masina OK, overall, se preteaza f. bine ardelenilor :rolleyes:.

Golf 5: poti sa uiti, la varsta pe care o ai. Masina patratoasa, nemteasca 100%. Interior superior Leon-ului si inferior Mazdei. Design-ul cel mai uracios dintre toate trei. Stie toata lumea ca e o masina buna, dar pentru tata.

Link către comentariu

Mazda pentru ca mie mi-a placut foarte mult ori de cate ori am avut ocazia sa ma dau cu ea. Trenul de rulare este minunat. Si vine de la Japan direct :)

Leon este o masina urata si inauntru si afara, materiale slabute la interior, asamblare slaba (este singurul bord mai anost ca Golful :P )

Golf au toti, e banal :P

PS: Parerea mea :lol:

Eu nu vad nimic sportiv in plasa asta de bord (seamana cu o placinta :rolleyes: )

http://www.parkers.co.uk/imagecache/file/6...-)/IMG_5050.JPG

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Obsesia aspectului bordului este una foarte adanca la admiratorii Mazda, pentru ca cel de pe Mazda arata mai bine. Eu unul m-am confruntat foarte des cu situatia asta, chiar am un prieten obsedat de calitatea interiorului si a sistemului audio (posesor de Mazda 3 GT). Stiti cum este, te dai si tu mare cu ce ai... Daca sportivitatea unei masini consta in design-ul bordului si in calitatea sistemului audio, eu sunt nebun.

@rvacaru: ai condus Mazda 3 GT si Seat Leon FR? Sunt curios daca ai sesizat vreo diferenta de sportivitate intre cele 2... Banuiesc ca ai vazut scaunele de pe Mazda 3 in comparatie cu cele de pe Leon, iarasi sunt curios daca o fi vreo diferenta de sportivitate... Sa nu mai vorbesc de motorizare. Si daca si Leon-ul e masina urata, atunci s-a intors lumea cu susul in jos, mai mult decat era intoarsa pana acum.

Link către comentariu

Ei, nu sari si tu asa la gatul meu. Fiecare cu gusturile sale, este si o vorba pe tema asta...

Dar cred ca tu compari putin vinetele cu ceapa... exista si Mazda3 MPS si fuge bine de tot, sa stii :rolleyes: Aproape 400Nm, 260 CP...

post-74-1189159270_thumb.jpg

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

ok, am inteles asta...

cu ramane cu mazda de 1.6 si leonul de 1.6, asta era intrebarea...

care fuge mai repede? :rolleyes:

Link către comentariu

..

cu ramane cu mazda de 1.6 si leonul de 1.6, asta era intrebarea...

care fuge mai repede? :lol:

Amandoua cam stau pe loc :rolleyes: , nici vorba de "fugit".

Link către comentariu

Ei, nu sari si tu asa la gatul meu. Fiecare cu gusturile sale, este si o vorba pe tema asta...

Dar cred ca tu compari putin vinetele cu ceapa... exista si Mazda3 MPS si fuge bine de tot, sa stii :lol: Aproape 400Nm, 260 CP...

Doamne fereste, nu cred ca am sarit la gatul tau. Te-am intrebat doar ceva, punctual. De asemenea, stiu foarte bine ca gusturile nu se discuta, dar trebuie sa incercam din cand in cand sa fim si putin obiectivi. :rolleyes:

In ceea ce priveste vinetele si ceapa, le-am comparat pe cele 2 pentru ca se comercializeaza la acelasi pret de vanzare.

Aici mi-am incheiat pledoaria. Sa judece initiatorul topicului, pentru ca are o decizie de luat. Succes!

Link către comentariu

deci daca amandoua cam stau pe loc, ar tb sa aleg atunci ce-mi place, design, nu?

... inseamna ca va fi leon.

oricum, ma duc la un testdrive cu ambele ca sa nu regret apoi ca nu am facut....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!