Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mishto filmuletz d prezentare :)

Bravo !

Felicitari pt masina !

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

For Sale.. daca cineva e interesat PM... multumesc

Link către comentariu
  • 3 months later...

De prost :)).. ca imi place sa pierd.. o sa vad.. am ceva oferte dar mai vad.. Daca o sa stau ok cu banii, o sa fac o noua configuratie (alt turbo + etc) si promit ca o sa fie ceva special si unic cel putin in Ro..  Cred ca am fost printre primii care am sarit de 400+ cu k04 si o sa pastrez traditia... Masina e pregatita de 500+ si aici ma refer la motor, interne si etc.. Mai ramane cutia care imi da ceva batai de cap ca nu stiu pe ce drum sa o iau, dar o rezolv..

post-14028-0-45214900-1415701355_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • 2 months later...

Primul pas.. Am reusit sa pun capacul de motor, am reusit sa scot emblema Audi, si o sa vopsesc copacul negrul lucios iar partea de deasupra bobinelor rosu... Si dupa 6 ani am schimbat bateria OEM cu un Bosh cu un amperaj un pic mai mare.. Cea stock avea 72 si acum am pus de 74...

post-14028-0-34327500-1423551320_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

E pusa la vanzare?

LE: Sorry, acum am vazut ca am abordat deja subiectul asta.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Masina.. a fost o tentativa.. dar imi e greu sa ma despart de ea, doar daca as stii ca ajunge undeva pe maini bune... 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Umreaza sa schimb putin treaba la DV, am luat DV+ de la GFB care este cam cea mai buna simpla si ieftina solutie pt un boost curat si constant... Diseara sper sa iau masina cu capaul de motor montat/modificat/vopsit... Revin cu poze.. PS: daca e interesat cineva de un DV+ am pe stock :)

post-14028-0-08732400-1424498321_thumb.j

Link către comentariu

Cam asa e rezultatul final.. o sa fac poze mai clare... Mai am cateva idei dar e ok inceputul.. Sper pana la vara sa arate cum vreau eu compartimentul motor :) 

post-14028-0-37135900-1424532246_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

De ceva timp cand se incalzea afara sau mergeam mai tare, masina mea incepea sa scoata anumite zgomote, batai nu foarte tari din cutie...Nu prea am vrut sa umblu in ea pentru ca sincer nu am gasit pe nimeni care sa imi inspire incredere.. Eu am DSG cu diferential Quaife.. Am mai vorbit cu lumea si una dintre cauze ar putea fi accea ca se incalzeste prea tare uleiul meu OEM din cutie si nu mai lubrifiaza bine si incep sa se auda zgomote... Masina la rece merge impecabil, doar dupa ce se incalzeste un pic cutia incep zgomote, doar zgomote, nu se balbaie, nu da error nu da nimic.. Asa ca am incercat ceva nou si stiu ca prin Ro nu a pus nimeni.. Am comandat un ulei Castrol special pt DSG 6 (foaarte greu l-am adus, in Ro nu se vinde asa ceva, am avut noroc de un prieten care se duce prin Germania) si un racitor OEM care e mai mare cu 25% (are 14 spire in loc de 10 cat are al meu)... Azi sau maine o sa pun si uleiul si racitor si vin cu feed back :)

post-14028-0-58808500-1439450789_thumb.j

Link către comentariu

E mai subtire decat stock ul.. crede ma ca am cercetat..   Si inafara de 300v, Castrol (cel de Germania nu Turcia ce se vinde la noi) e peste Motul :)

Link către comentariu

E peste Motul acest Castrol 

Buna alegere Cristian, 

Modificat de civic_ex
Link către comentariu

Da... sa vedem cum o sa se comporte.. Are norma speciala de DSG 6... Si racitorul cica o sa mai scada cam cu 10 grade... 

Link către comentariu

Am schimbat uleiul in cutie si oil cooler ul , nu am apucat sa merg mai tare cu ea sa vad cum se comporta la temperaturi mai ridicate... sa se opreasca un pic ploaia... Si intr-o luna trecem la o noua comfiguratie si o sa incerc sa ating un 550cp.... In rest 7 ani aproape cu masina  si 85 000 km, si no problems

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!