Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Polish si ul look mai curat... 

post-14028-0-70980300-1401882411_thumb.j

post-14028-0-28819600-1401882416_thumb.j

post-14028-0-23604900-1401882427_thumb.j

Link către comentariu

Nu prea... rodaj...  sa vedem dupa.... deocamdata mi-a consumat antigel dar e normal.. sper sa se opresasca... 

Link către comentariu

Ai upgrade-uri la DSG sau e stock? Cum face fata cuplului pana acum?

Link către comentariu

Am doar soft la Dsg, si diferential Quaife... In rest e stock.. face bine fata..  Folosesc doua harti, una cu un cuplu limitat si cealalta mai agresiva... Uremaza si la DSG un upgrade cat de curand..

Link către comentariu

Masina e modificata de la inceput? Ai apucat sa faci vreun service de 60.000km la DSG, sa vezi cum arata uleiul? Sunt curios de comportament. :)

Link către comentariu

Am facut 2 service uri de ulei... arata normal... am soft de la 20 000, si vreo 40 000 cu turbina asta... Si e totul normal, si la cutie si la motor

Link către comentariu

Intreb pentru ca APR se lauda cu >300cp si 500Nm doar din Stage 1 la noul 2.0 TSI. Si e cale lunga de la 220/230cp si 350Nm. :)

PS: Stiu ca discutiile sunt lungi la capitolul DSG vs tuning motor, voiam doar sa vad cum se comporta la cineva care a facut mai multi km. Ms de info!

Link către comentariu

Cam asa se scoate...dar difera dsg ul meu cu ce are el.... dar sa stii ca tine si al meu un 500+ nm.. acum depinde si de tine cum mergi

Link către comentariu

Sper ca sunt ultimele piese pt a finaliza masina si a termina rodajul... Cablu cutie viteze DSG, si cam follower pt pompa de inalte...  L.E. Am intels ca aces cablu de cutie e cu probleme.. la mine s-a rupt putin si nu facea contact bine, si cateodata masina gandea mai greu cand trecea in P in D sau invers...

post-14028-0-66011500-1402131531_thumb.j

post-14028-0-32333200-1402131535_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Done.. asa arata motorul in varianta finala.. am inlocuit si furtunul de realocarea a DV ului...  Rodaj cam 700-800 km dupa incepem sa dam treptat boost in ea... 

post-14028-0-19391500-1402482479_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Merci... Astept sa se produca o galerie de admisie mai buna si mai frumoasa ca e asa urata asta stock..

Link către comentariu

Nu cred ca s-a modificat prea mult... :D o sa fac dupa rodaj :P

Link către comentariu

Merci... Astept sa se produca o galerie de admisie mai buna si mai frumoasa ca e asa urata asta stock..

Boulekos Intake Manifold. E mai buna decat HEP, si crede-ma ca rezista, la ce "stres" a fost supusa pe masina mea :))

Link către comentariu

Astept pe aia de la IE... am incredere ca iese ceva bun..

Link către comentariu

Exista si de la HPA si arata cel mai bine, dar eu unul nu vad rostul in a cheltui pe o admisie "savanta" daca nu ai big turbo.

Link către comentariu

Urmeaza un alt setup mai ciudat, dar o sa fac 500+...Sper pana la sfarsitul anului..

Link către comentariu

Avand in vedere ca s-a golit tot motorul e normal sa pun mai mult antigel la inceput pt ca trebuie sa se umple golurile de aer.. Acum daca fac poza a scazut destul de mult...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!