Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Done..Back PCV FIX.. Gata cu fumul.. si am polisaht scutul termic de la admisie.. :))

post-14028-0-17257700-1377337782_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma intereseaza si pe mine codul cablului/carcasei rosii de la bobine

8E0 971 824S

Link către comentariu

:)

post-14028-0-29371100-1377859949_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai scris de ceva vreme... A intrat la pastrat GTi ul.. Si la primavara o sa primeasca multe cadouri.. Biele + cuzineti+garnituri, suruburi ARP, segmenti noi, DV upgradat.. Si sa vedem ce putem sa mai scoate.. Poate reusim un 450 cp cu K04 :)

post-14028-0-44701000-1383733166_thumb.j

Link către comentariu

Dpmdv aici nu mai e vorba de secrete, e vorba de cat de mult poate duce un K04 stock. Si nu cred ca poate ajunge la 450. Daca il hibridizezi atunci e altceva

Link către comentariu

O sa vedem.. S-a zis si la inceput ca mai mult de 380 nu duce k04 si sunt multi care au sarit de 400 cu k04.. Nici eu nu cred ca ajung la 450.. dar poate un 5-10 cp mai scot :)

Link către comentariu

Dupa atatea bunatati si avand in vedere ca tot umblii la masina poate ar fi mai bine sa pui o turbina care face in regim normal 450cp.

Poate o sa scoti si folosind k04 dar o sa fie in flacari la puterea aia...

E decizia ta  oricum.

Sa ai spor :) !

Link către comentariu

Eu zic ca ai suficienta putere, totusi. Oricum, abia reusesti sa o pui jos de pe la sfarsit de a 3-a, iar pe 400m fara slickuri nu are niciun rost.

Eu mi-as canaliza atentia de acum incolo spre sasiu: WALK sau ALK de la SuperPro, bucse, brate de TT, fuzete de TT, etc.

Link către comentariu

Am brate, bucse, brate de s3 de aluminiu.. Pai asta cumpar la iarna... tot ce imi mai trebuie la trenul de rulare.. Oricum am si diferentialul si B16..  fac treaba cat de cat.. Nu ma intereseaza sa mearga pe 400 de m..  ma intereseaza sa imi placa mie.. :) Putere am destula (adica nu as urca mai sus de k04).. 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Urmeaza in 2 3 zile sa comand capota carbon Seibon, OEM style.. :) sunt curios cum o sa aratr..

post-14028-0-20241500-1385317713_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!