Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

doar pistoanele si bielele difera intre CDLA si BWA..blocul e identic, chiulasa la fel...vibrochenul la fel. Spor la treaba Cristi!

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Blocul este identic la forma, dar la compozitia metalului este diferita.

Link către comentariu

Axele le am schimbate oricum...  Dupa ce schimb internele la motor si cam tot ce e pe acolo cu pistoanele stock masina tine 500 cp..

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

hai spor la munca. e pe mani bune, daca o duci acolo ;) 

toti cei care am fost la mecanicul acela, am plecat multumiti. 

Link către comentariu

Da.. dar vreau sa mai prind o cursa intai.. :)) ca dupa am rodaj si sigur nu am timp sa il fac... :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Are ceva colegi de joaca GTI-ul tau. :)

Frumoase pozele si-i sta bine cu etrierii vopsiti asa. Chiar ai de gand sa duci motorul la puteri astronomice?

Link către comentariu

Nu am zis ca il duc la puteri astronomice.. Deocamdata astept cursa de la BV sa ma bucur un pic anul asta, dupa care urmeaza internele la motor... si dupa care o sa umblu un pic la cutie.. Sincer ma multumeste foarte mult k04... iar in combinatie cu soft ul Revo care il am, adica undeva la 420 cp e Ok.. 

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Superba masina, felicitari

In legatura cu rodajul, daca nu ai tu timp sigur s-ar oferi destui colegi sa te ajute, sa faceti cu tura :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am fost si la curse anul asta... A fost frumos, masina a mers cat de cat, soferul e mai slab in ale plecarilor.. 12.9 sec - 402m... Timp scos de un alt sofer care le mai stie cu DSG ul, a fost prima data cand s-a urcat in masina mea si a scos 12.9 si daca ii mai dadeam cateva run uri masina sigur putea mai putin.. Eu mai bine de 13.1 nu am reusit si sunt anti talent la plecari si la timpi de reactie si etc.. :))A fost frumos, mi-am facut placerea, poate la anul de acum o sa mai particip.. 

post-14028-0-56348500-1376885225_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

iti tot urmaresc topicul si tin sa te felicit pentru munca si pasiunea depusa in masina, un proiect care imi place :icon_thumleft: , aici pe forum oricum suntem fericiti sa avem oameni pasionati si proiecte de genul acesta, ma bucur cand vad asa ceva. Bafta in continuare!

Link către comentariu

Da..cele oem eram curios daca sunt vopsite sau sunt de edition 30.Sunt in proces de vopsire si imi e frica ca nu o sa prinda vopseaua bine si o sa stric jantele pe urma(sau vopsit la luna) :D ms

Link către comentariu

hmmmmmm,,,,tot o sa incerc ca imi plac mult negre cu buza cromata 

Link către comentariu

Back PCV FIX

post-14028-0-55463300-1377196599_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!