Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Daca pun usoare, pun pe 17...

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Combinatia galben-negru e f ok, doar ca din cauza "spitelor"  mari ale jentior OEM nu prea se vad etrierii galbeni.

Link către comentariu

In primul rand, like pentru culoarea etrierilor!

In al doilea rand, eu nu iti recomand jante usoare, mai ales pe 17.

Vei pierde urmatoarele: aderenta( si asa nu prea ai, iar jantele usoare mai rau fac, mai ales la drag!) si aspect( eu raman la parerea ca un Golf sportiv nu are ce cauta cu jante de 17" pe strada; circuitul e alta poveste, inclusiv la capitolul aderenta).

Un 4x4 sau o masina cu propulsie si cu motor central sau montat anterior castiga cu jantele usoare, dar tractiunea fata nu.

Link către comentariu

Ideea era asa... daca merita sa renunt la look ul de 18 pt performanta jantelor usoare de 17..  Clar o sa ma dau pe circuit cu semi de 17... 

Link către comentariu

Cristi, eu spun ca depinde de mai multi factori:

- pe care circuit vrei sa mergi?

- cat de des te vei duce?

- cati km vei face pe strada din nr total de km?

Sa mergi toata ziua cu semi-slick pentru doar 2-3 zile de circuit pe an nu merita, dar o data pe luna pe circuit e alta mancare de peste.

Link către comentariu

Treaba e simpla:

Ramai cu astea pe 18" pentru daily

Iti mai iei un set de 17" cu semislick-uri strict pentru circuit

Link către comentariu

Eu vroiam sa imi iau si daily si de circuit pe 17.. doar sa schimb anvelopele la circuit.. Unii dintre voi mai stiu ce se intampla noaptea.. si cred ca m-ar ajuta un pic alea de 17.. 

Link către comentariu
mihai.onu94

Atunci mergi pe semislick-uri si 17 daily daca zici ca te folosesti de ele.

App, pe unde se mai dau intalnirile astea de seara?  :D

Link către comentariu

Eu iti spun ca mai mult te incurca decat te ajuta greutatea redusa, apropo de ceea ce se intampla noaptea. Janta mai usoara pune mai putina presiune pe anvelopa care si-asa nu e capabila sa puna toata puterea jos decat undeva dupa 120-130km/h. Asadar, abia pe-acolo te vor ajuta jantele. Cat despre plecarea de pe loc, daca acu' crezi ca-i greu, atunci cu jante usoare o sa fie si mai si.

Pentru circuit, insa, sustin si eu ca ar fi mai bine cu jante de 17" si anvelope 235/40 sau 45, cum o fi. E si mai rentabil asa, iar performanta nu pierzi neaparat cu jante de 17".

Alta parte proasta cand ai un singur set de jante, se va alege praful de alege daca schimbi anvelopele de 2-3 ori pe an.

Link către comentariu

Presiunea pe anvelopa e pusa de greutatea masinii pe partea respectiva . O janta mai grea nu va face decat sa iti solicite mai mult transmisia.

Pt aderenta mai buna trebuie suspensie si cauciucuri.

Link către comentariu

Va rog frumos, incercati sa pastrati discutia in limitele bunului simt fata de initiator si topicul lui. Viitoarele posturi care contin insinuari, persiflari sau comentarii insidioase vor fi sanctionate. Cand primesc report pentru posturi pe topic-uri din aria "Masina mea" inseamna ca s-a depasit o anumita limita.

Multumesc pentru intelegere.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Dupa revosirea multor elemente de caroserie,  upgrade ul de frane, am mai ridicat un pic suspensia, si fuzetele de s3 a ajuns acasa.. masina merge la fel, nici nu s-ar spune ca are  5 ani... Foarte multumit de tot..  

post-14028-0-73472400-1368637400_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

pe aripa langa far e o pata aia? sau e ciupita?

ps . masina arata bestial

Link către comentariu

am vazut si eu in poza.. nu stiu ce e.. :)) de la spalatorie ceva a ramas cred... :

Link către comentariu

credeam ca ti-ai pus abtibild dala cu gaura de glontz :))

Link către comentariu

:))) asta lipsete.. 

Link către comentariu

Te-am vazut azi prin Bacau pe la ora 19 pe la iesirea spre Lilieci. Ti-am dat flash, daca erai tu? si nu te-am confundat.

Link către comentariu
catalinmiti

Si eu te-am vazut azi prin Bacau..arata super masina....ajuta mult acel contrast galben - negru al rotilor

Link către comentariu

Da.. eu eram.. ms mult pt aprecieri

Link către comentariu
Publicat (modificat)

O zi frumoasa, si ceva mai speciala pt mine.. primult contact cu o pista, chiar daca este mai mica a fost destul de interesant... sper sa va placa pozele :)

post-14028-0-62067100-1368979215_thumb.j

post-14028-0-47930300-1368979219_thumb.j

post-14028-0-32439600-1368979223_thumb.j

post-14028-0-90499800-1368979231_thumb.j

post-14028-0-15502300-1368979236_thumb.j

post-14028-0-97660400-1368979650_thumb.j

post-14028-0-56829600-1368979654_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
Dr.G.Silviu

Frumoasele pozele! Spune-ne cum s-a comportat masina si daca ai vreun timp ceva..

Link către comentariu

1.20s, iar S5 1.14s :D...  A fost prima data pt mine, el s-a mai dat.Mi-a fost frica maxim :))... S5 e stage 2 

Link către comentariu

Degeaba e stage II, tre' sa-l mananci pe paine.:)

Asa e prima oara...

Link către comentariu

:) pai daca nu mi-au scos nici un zgomot anvelopele decat in ultimul tur un pic :)))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!