Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

:)) nu merg cu masina iarna, dar asa ca si chestie :))).. Da, da.. Mai greu cu butoanele la mine Teff :))

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cateva poze :)).. de plictiseala..

:icon_thumleft: :icon_thumleft: :icon_thumleft:

tot din plictiseala poate ma faci la un test drive cand vii prin iasi :)) tare sunt curios cum decoleaza

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

Daca nu ninge as vrea sa mai fac un dyno la Iasi de sfarsit de sezon.. Dar sincer nu prea am unde sa te plimb in Iasi ziua... pt ca stii a e dezastru..

Link către comentariu

O sa iti dau msg cand vin la dyno.. Nu ai ce sa intelegi la acceleratii in forta ca sincer abia dupa 70-80 prind aderanta.. dar vedem :)

Link către comentariu

Pe langa Palas Mall am gasit singura strada perfecta. Cea cu a 3-a banda peste linia de tramvai :))

Ce firma sunt padelele? Ai o poza cu ele iluminate noapte?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Osir.. Tot ce am pe masina e osir, atat exterior cat si interior.. Nu cred ca am dar o sa fac o poza..

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cine stie codul de la gateway ul care imi trebuie sa imi lase un PM cu un cod ceva.. Si am inteles ca nici mufa de la radio nu e aceeasi..

Link către comentariu

Orice dupa terminatia L parca, pentru gateway, iar pentru mufa de la radio trebuie un adaptor. Adaptorul era la reprezentanta cu 145 de lei. L-am luat de pe ebay cu 80 de lei cu tot cu transport. Depinde daca ai rabdare sa astepti :bom:

Modificat de stevendor
Link către comentariu

Pe mufele radio ale masinii sunt niste protectii de plastic ce se pot scoate(ca sa le poti monta la Rcd 510).

Eu le-am scos protectiile de pe mufe si le-am izolat.(stiu ca suna a carpeala,dar e singura varianta rapida pe care am gasit-o si la mine a functionat)

Link către comentariu

La fel ca Schneider am procedat si eu, am scos protectiile de plastic si le-am izolat. Adaptorul cu codul 4E0 035 672K nu a fost bun si am recurs la improvizatia asta, receptia posturilor fiind ok.

Link către comentariu

Vezi aici, de exemplu.

Codul este acelasi cu cel pe care il ai pe masina, dar litera de la sfarsitul lui trebuie sa fie L sau mai sus.

Link către comentariu

Daca ai rcd-ul montat de o saptamana si inca mai ai baterie inseamna ca este bun can-ul. :)

Link către comentariu

Ce o saptamana, intr-o noapte ar trebui sa ramai fara baterie, daca nu ai scapat de cumparat Can.

Link către comentariu

Nu e adevarat. O baterie buna ascunde lipsa canului. Dar cum a lui e spre sfarsitul lui 2007, sigur are can minim L, deci a scapat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!