Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Mai venim, dar pacat ca nu e un pic mai curajoasa lumea si ia masinile astea prea in serios.. :))

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

kirkus stie :P unde se poate repara..

Da Kirkus ai salvat seara dar macar nu te-am facut de ras :))

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sper ca maine sa am masina acasa cu problema de mecatronic rezolvata..Erau 2 valve stricate... Doamne ajuta..

Link către comentariu

Te-am vazut acum 20 de min la targul vitan ti-am dat flash dar nu m-ai vazut. Arata foarte bn cu dungile negre:wub:

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Link către comentariu

Nu eram eu.. Masina e la Bucuresti pt ca am vrut sa imi repar mecatronicul si cred ca era in teste cu ea :).. Azi a fost prima iesire cu ea dupa ce s-a reparat, dar mai raman cateva setari de facut.. :) Ms mult..

Link către comentariu

Masina s-a intors acasa.. S-a reparat mecatronicul si alte probleme care mai erau si care au aparut.. A fost greu dar sper ca a trecut.. Multumesc lui Florin de la Caractere pt rabdarea cu care m-a ajutat.. :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am o problema.. Am pus climatronicul de G6 dar nu am facut nici o adaptare cu VAG Com.. si acum imi da foooarte greu aer cald.. Merge ac ul merge tot, dar se incalzeste foooarte greu..

Link către comentariu

vezi sa nu-ti fi schimbat in service si motorul, poate ai un tdi alh si de aici si problema cu caldura .. :D

ps. la ce-ti trebuie caldura ? mai mergi cu masina ? nu de alta da vine iarna !

are sigur o adaptare in bagcom. conteaza de pe ca motor l-ai luat pe ala, o fi ceva temporizat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!