Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Masina a fost modificata sub ochii mei..Ex proprietarul e cel mai bun prieten al meu...deci..

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Spatele... :icon_thumright:

post-14028-1255295422_thumb.jpg

post-14028-1255295422_thumb.jpg

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Simteai nevoia de o integrala? :)

407-ele ti l-am admirat prin curte pe la autocrom cand se lucra la el (sper sa nu gresesc)

Felicitari pentru masinute si la mai multe :huh:

Link către comentariu

sa-l stapanesti cu placere si sanatate :ceuameni: sa ai mare bucurie de el ca e o bijuterie :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Peugeotul l-ai vopsit cumva la Autocrom?

Frumoase masinile :hainoroc: Si vad ca ti s-a pus "pata" pe culoarea alb :scratch:

Numai bine :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Dap..Sunt prieten buun cu ``patronul`` de acolo :vaidecapulmeu:.. e facut cam tot acolo..

Link către comentariu

Pai in aceeasi perioada am vopsit si eu eu cate ceva la masina tot acolo si am "analizat-o" mai in detaliu. Au facut o treaba buna...ca de altfel la toate masinile.

Link către comentariu

Pai masina sta mult pe acolo..Mai ales iarna o las acolo, ca nu pot sa merg cu ea...Acum tot caut anvelope pt GTi, hmmm..nu stiu care ar fi solutia cea mai buna :lol:

Link către comentariu

Anvelope BBS sau forjate? :beerchug:

De iarna in teste au iesit invingatoare Goodyear Ultragrip7, Dunlop SP Wintersport 3d...

De vara Michelin Pilot sport 2 :beerchug:

Link către comentariu

lasa anvelopele, ca alea le stim PS2 :beerchug:

...eu vreau sa vad jante

BBS forjate. R-GT ? parca. fusco's.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
Pai masina sta mult pe acolo..Mai ales iarna o las acolo, ca nu pot sa merg cu ea...Acum tot caut anvelope pt GTi, hmmm..nu stiu care ar fi solutia cea mai buna :D

:D

Link către comentariu
Acum tot caut anvelope pt GTi, hmmm..nu stiu care ar fi solutia cea mai buna :D

Eu pentru iarna am Michelin Alpin "nu mai stiu cum":P si si-au facut treaba cu brio. Am auzit ca si Dunlop Wintersport ar fi foarte bune. Oricum mai ai timp sa cauti vreo cateva saptamani pana vine iarna :D

Link către comentariu
:D

eu credeam ca se intereseaza de cauciucuri de vara, ca a spus ca GTIul il tine iarna "depozitat" si vorba aia..gumele trec, jantele raman :D

Link către comentariu

Nu. nu..Jante de iarna cu anvelope am pe 16..Vreau de vara, doar anvelope, tot pe 18 vreau sa raman..Si jantele originale pe 18 nu prea vreau sa le schimb..mi se par prea tari..

Link către comentariu

Vezi topicurile dedicate si siteurile de profil la reviewuri dar eu din cea am citit topul este format din Michelin Pilot Sport 2, Good Year F1 asym si Bridgestone RE050A. Eu la primavara cred ca voi merge pe GY F1 asym fiind putin mai ieftine.

Link către comentariu

De vara am si eu Good Year F1 Asym pe 17" si sunt foarte bune. Mai ales pentru "super sportiva" mea de 131 cp :D Oricum acum pe timp de iarna sigur ai sa gasesti preturi bune la cauciucurile de vara ;)

Si sa nu uit...alege Michelin PS2. Am inteles ca fac toti banii :biggrin:

Link către comentariu

Dap..si eu am primit o oferta buna la Goodyear..hmmm..Oricum o sa am probleme la plecare, orice anvelope as folosi..La aproape 300 cp fata nu prea ai ce sa ii faci :biggrin:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!