Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apar si eu un pic :))

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ne pregatim de revizie, si trebuie sa schimb senzorul de nivel de ulei din baia de ulei ca imi dadea eronat pe bord nivelul... :D.. Si urmeaza o vizita la Bucuresti pt ceva ``ìntalniri`` :)

post-14028-0-53843500-1347958070_thumb.j

Link către comentariu

Ok.. O sa vin cu Cristi Tanase si cu Baiatul de la BV cu Rs ul.. Nu stiu.. Cupre TT RS uri de astea :))

Link către comentariu

Pai cred ca asa o sa fie..ca am facut niste teste si imi face 1.5 max.. care e fooaorte putin.. sa vedem ce are..cred ca dv ul ma lasa ca il am de 3 ani..

Link către comentariu

Mda.. Stupid me.. Nu aveam stare si am zis sa mai verific un pic.. Si SPS ul nu era pe 0 pe comunicatie, era pe 3, si nu s-au schimbat setarile street.. si am mers de prost sa fac logo uri si nu mi-am dat seama.. Am pus iar SPS ul si succes 1.9 bari :D... Am dv ul original..dar vad ca tine..dar o sa imi iau altul.. Oricum e ok 1.9.. :P atat trebuie.. Pai tu ai 2.5 ca ai o turbina de 3 ori cred mai mare...

Link către comentariu

Joi dimineata dam cutia jos si punem LSD :D... vineri seara sper sa scot masina si sa ies un pic prin Bucuresti :D

Link către comentariu

Au ajuns si ultimile piese.. un DV nou ( nu cred ca era necesar dar sa fiu sigur) si sonda de nivel de ulei din baia de ulei care imi facea figuri.. Abia astept sa vad un LC cu diferentialul Quaife... Sper sa imi tina planetarele.. :))

post-14028-0-72856600-1348571381_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Diferentialul merge super.. Am condus ieri un pic mai agresiv pe drumul Buc-Bc si chiar isi face treaba..umrmeaza sa repar si mecatronicul, si cam asta e.. Multumesc lui Kirkus si lui Silviu si Alex ZZ Tuning pt suportul technic, fara ei nu reuseam.. :) a fost frumos la Bucuresti... Mi-a facut placere sa il cunosc pe Calin si pe toti baietii care au fost aseara.. M-am simtit super.. Multumesc pt tot.. :)

Link către comentariu

Smunceste la plecare de pe loc si R.. in rest este impecabila tot.. dar am avut problema asta de la inceput si m-am cam obijnuit.. Doar cand se incalzeste cutia..

Link către comentariu

Mda trb mecatronic schimbat dar totusi sa schimbi mecatronicul pentru asa ceva?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!