Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

ANdi B. Probabil ca r8 era cu cutie manuala,daca soferul era slab dupa cum s-a vazut la plecare la ce sa te astepti.Cristi are dsg cu soft si toate cele,chiar nu avea cum sa rateze vreo treapta sau sa intarzie.

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

asa este dar totusi e vorba de aerodinamica, apasare la sol etc. Masina lui Cristi chiar este racheta dar totusi sa bati un R8 este putin cam mult in cazul in care soferii sunt la acelasi nivel.

Link către comentariu

Cu anvelope bune sigur e sub 12.5.. Si ce iti da producatorul sunt realizate in alte conditii.. EX: La Aventador era dat 10.7 si el a scos cel mai bine 11.2... Nu e chiar asa usor sa mergi cu o masina de 400+, sa pleci de pe loc sa prinzi semaforul.. In cursa cu mine R8 a mers cel mai bine dintre toate cursele a scos 13.5 parca.. in rest scoatea 13.9, 14.. Era 4.2 FSI 420 cp manual.. In fine.. Eu am si invatat semaforul, stiam cand sa plec am avut timp de reactie de 0.5 sec.. Nu ma ajuta aderenta pe mine am un 60ft foarte slab de 2.2 sec.. Pe hartie e altceva, pe strada e altceva... Si EVO X cu care m-am da in finala mica avea 400+ hp si chiar pleca tare dar l-am ajuns pe ultima suta de m... Nu s-au dat premii in bani..

PS: Am ratat foarte multe trepte, avand in vedere ca eu merg pe manual, si e foarte foarte greu sa schimbi exact cand trebuie treapta 2 cand derapezi foarte mult.. :) Stiu ca toata lumea spune ca DSG e usor si etc.. Dar la un cuplu de 560NM pe tractiune fata nu ai cum sa pleci usor.. Deja nu mai e LC ul cum il stiti voi.. Cu S si pedala pe frana ridici si accelerezi non stop.. In fine..

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Cristi, 13.1s e un timp care poate fi imbunatatit, clar. E un pic slabut cu semi-slick-uri, dar na, nu stiu exact ce mazga/ praf era pe strada aia.

60'-ul nu stiu neaparat daca e rau, eu am scos 2.03 in timpul liber, ca sa zic asa, dar fara presiunea unui semafor s.a.m.d., deci e rezonabil. Eu am facut sfertul de mila cu Stage 1+ in 12.7 , dar din nou in afara unei curse, deci relaxat.

Cat despre timpul R8-ului, ma asteptam sa nu scoata mai bine de 12.7-12.8 pentru ca nu e usor cu manuala aia, plus ca nici conditiile atmosferice nu erau de partea voastra(canicula), iar motoarele sufera. La 400m aerodinamica aproape ca nu are valoare, distanta si vitezele sunt prea mici ca sa fac asa mari diferente.

Bafta si la mai mare! Pardon, mai mic! :D

Link către comentariu

Nu prea au facut fata anvelopele.. am plecat o tura mai tare si pana la 110 a derapat...nu prea m-au ajutat.. 0.1 sec la 60f = 0.3 sec la final.. Au fost 34` grade, si e destul de dificil cu semafor pt ca e necesara viteza de reactie etc..

Link către comentariu

34 grade afara, inseamna peste 60 in admisie la semafor ceea ce e departe de a fi ok... :) O sa vezi tu la toamna un timp mai concludent, la o etapa DRE.

Si referitor la " Stiu ca toata lumea spune ca DSG e usor si etc.. Dar la un cuplu de 560NM pe tractiune fata nu ai cum sa pleci usor." cu DSG e MAI usor decat o manuala. Daca cu DSG e greu, cu manuala si 500NM pe tractiune fata e IAD plecarea de pe loc si schimbul in 2.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Clar se poate mai bine de 13.1s cu GTI K04, exemplu Popsy.

Eu zic sa treci pe R888.

Link către comentariu

12.9 cu r888 dar erau cam vechi.. Hoosier am nevoie dar tin la planetare.. :)

Link către comentariu

Salut

Se vede un Focus Rs albastru in poze?

Era cumva cu numere de RO?

Cum s-a descurcat?

Link către comentariu

E din BV, dar nu are revo... Nu a participat etapa asta.. Are un timp de 13.4 cu 400 cp la motor..

Link către comentariu

Am auzit ca a reusit chiar mai putin RS-ul. Oricum e bun timpul.

Modificat de JUG
Link către comentariu

Anult trecut la Koe 13.2.. E prieten bun cu mine...

Link către comentariu

Depinde... Oricum RS ul e suerb ca design, sound, feling...

Link către comentariu

Usor usor ne pregatim pentru noi cifre.. Au ajuns si bielele forjate.. :)

post-14028-0-40437500-1343634593_thumb.j

Link către comentariu

Azi masina are o operatie importanta.. Se schimba distributia si pompa de apa.. Abia astept sa vad cum merge dupa, daca s-a schimbat ceva... :)

:P

post-14028-0-33492300-1343889292_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!