Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Arata foarte bine dar ai putea sa mai diminuezi intensitatea celor 2 ceasuri de jos.

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu e cea mai reusita poza..Deocamdata e ok asa :)

Link către comentariu

Il am.. daca are nevoie cineva sa imi zica :)

Link către comentariu

11.2

Locul 1 la Best FWD car de peste 12 sec.. si locul 3 la general la masini de peste 12 sec.. Locul 1 a fost un SLS AMG si Locul 2 un Evo 9...

Link către comentariu

Putina aderenta... masina merge sub 11 lejer.. trust me..

Link către comentariu

Felicitari! Ce premiu in bani ai luat pentru best FWD?Sau a fost doar o cupa si atat...?

Modificat de motan
Link către comentariu

O fi plecat prost sau nu adversari, dar cert este ca , Cristi are o masina demna de admirat, bravo ca ai reusit sa te inveti sa pleci de pe loc cum trebuie, caci era pacat sa ai o asa masina performanta si sa nu te impaci cu ea. chiar daca ai dsg la cati cp are nu e chiar usor sa pleci bine de pe loc. de admirat cum se transmit toti caluti pe asfalt bravo si tie si celor de la Revo. bafta in continuare in ceea ce faci ! Numai bine !

Link către comentariu

Mah R8 4.2 FSI e masian de 12.5 pe sfert de mila si 4.3 pana la suta, eu imi mentin parerea masina a plecat extrem de prost, dar bravo Cristi! In viata norocul oricum tine cu cei puternici.

Link către comentariu

A plecat chiar tare.. A plecat in fata dar il ajung.. Cu Evo 10 a fost mai greu... Pe ultimii 100m l-am depasit.. Cu R1R dar nu prea au dat randament..

Link către comentariu

R1R nu prea au treaba cu drag racingul cum nici r888 nu sunt gandite pentru asa ceva..

Am citit altundeva ca cronometrarea a lasat de dorit, dar ce timp ai scos? :-)

Link către comentariu

13.1... cam asa.. dap nu prea au treaba dar tin la cutia si la planetarele mele :P

Link către comentariu

Fac si multi altii asta, vezi Top Gear, rusii, americanii etc. Doar de-aia are LC masina...

Link către comentariu

Daca esti pasionat de zece ani aproape de Drag de ce nu.. si daca isi permite.. si oricum mai are un GTR de 1500 cp si un TT de 500+ Hp.. deci..

:P

post-14028-0-37141900-1343056337_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Cristi ,nu stiu cum zici tu ca r8-ul a plecat tare cand se vede clar ca erai in fata inca de la plecare,cand ai trecut prin dreptul camerei de filmat.Eu cred ca ai habar de cum pleaca un 4x4!S-au dat sau nu premii in bani?

Link către comentariu

R8-ul a plecat prost si a continut prost, cum am zis mai sus R8-ul este masian de 12.5 pe 402m, masina ta este sub 12.5?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!