Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dap.. S3 si forge aveam.. dap.. trec pe stage 2

Link către comentariu

Sper sa nu prajim putin pistoanele...:D

Acum serios, sa fie 450 sau mai mult, cu toate ca e peste puterea de GT28, pe-aproape de GT3071 chiar. Sper sa reziste blocul motor chiar si pentru putinul timp in care vei rula cu harta asta, doar ca fiind la 400m mi-e cam teama...

Link către comentariu

Pistoanele tin lejer 500cp.. masina e cat se poate de safe.. si nu cred ca pun race fuel.. sa vedem asa..

Link către comentariu

Bravo.

Sunt convins ca masina e safe, doar e facuta la Oradea. Eu de ce am facut-o pe a mea acolo? :D

Trebuie sa ma dai o tura

Link către comentariu

O sa te dau.. Masina merge fooarte ok, trage de jos, trage si sus.. foooarte multumit..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intre timp se strang piesele... Am mai comandat o unitate climatronic de golf 6 si rama bord tiguan.. La partea de motor, am comandat bielele... Mai urmeaza pompa de inalte si dupa, masina o sa stea o perioada in service pentru noi reglaje..

Link către comentariu

O chestie ce o vroiam demult dar tot am amanat.. Unitate Golf 6 + rama Tiguan :D.. Abia astept sa vad cum vine.. Sper sa se monteze usor..

post-14028-0-44349200-1342598504_thumb.j

Link către comentariu

Frumos. Sunt curios daca o sa functioneze corect toate functiile :D

Link către comentariu

Stai asa, ca nu-i asa...

Cum sa fie aia rama de Tiguan? Pe FB credeam ca are altcineva nevoie de rama.

Aia e rama de Jetta 5 FL.

Maine imi vine si mie climatronicul si azi iau rama...sa vedem daca e vreo modificare de facut...

Link către comentariu

Am pus climatronicul, totul ok, dar nu merge AC ul... Stie cineva daca se poate face vreo adaptare?? Deci nu se aprinde butonul de AC, deci nu baga AC... :(

Link către comentariu

Am patit si eu la fel, doar ca mie mi se blocase clapeta de recirculare si ma abuream :)) You need newer CAN-Gateway, VAG-ul nici nu o sa iti vada modulul asta pe masina ta. Deci CAN de Golf 6 2009, ceva cu L in coada parca...

Link către comentariu

De pe un forum din afara:

I installed the unit and work as expected (mine is VW Jetta GLI 2007 and I did not needed to wire in pararell on Conector C and B)

Parts I needed:

1K0 858 069 M 1QB Trim

5K0 907 044 BT ZJU Climatronic Unit (5K0 907 044 CB ZJU with Heater button)

1K0 907 530 AD Can Gateway ('S' revision or later might work also)

3C8 937 049 AB Power Electrical Module (For compressor to work)

Optional:

1K0 907 659 Quality Sensor (optional)

1K0 971 939 C Holder (optional)

1J0 972 483 A Quality Sensor Conector (optional)

000 979 009 E Quality Sensor Wire X2

Climatronic Wiring

On A Connector (black) extract both; Pin 16 and Pin 20 and put Pin 16 on the place were Pin 20 was, leave the wire on Pin 20 loose (not connected to the harrnes) for later connect the Air Quality Sensor if needed.

If you have an older VW Model you will need as user mogwai pointed out this wiring to change:

Motors in parallel:

On C Connector (brown): Pin 7 connected to Pin 10 and Pin 8 connected to Pin 9

On B Connector (black): Pin 6 to Pin 7

Quality Sensor Wiring (optional):

On C Connector (black):

Pin 1 from Quality Sensor to Pin 20 which we replaced by Pin 16 on Climatronic

Pin 2 from Quality Sensor is Ground to Pin 19

Pin 3 from Quality Sensor to Pin 4 on Climatronic

YOU NEED TO MAKE THIS STEPS as lala30 pointed out (My compressor did not work until I performed the 2 step):

First Step: Basic settings: hold button AC + button straight blowing (third button from left). You will see both buttons leds blinking one after another..let them run till they come to the normal status. Reference: http://www.my-gti.com/2513/volkswage...ostics-

Second Step :Compresor Settings: Starting the engine and hold LONG-AC + heating rear window.Let it run till it comes to the normal status.

post-15380-0-67619900-1342619829_thumb.j

Link către comentariu

Deci ar trebuii sa faca faza cu butoanele nu?

Link către comentariu

Teoretic, insa vezi si ce can gateway ai pe masina. Sa fie cu terminatia minim L

Link către comentariu

E din 2008.. sa vedem.. ma duc acus jos sa vad..

Link către comentariu

Asta era.. :D Merciiiii... Rezultatul final :P

post-14028-0-32572000-1342622748_thumb.j

Link către comentariu

Cam asa ceva.. Dar parca sa dau 600e.. pfff.. mai bine bag in motor, in tren de rulare, nu stiu :)).. vedem..

Link către comentariu

scuza-ma de offtopic, dar iti merg toate butoanele de la climatronicul nou?? aveam impresia ca nu vor merge butoanele pentru selectarea directiei aerului ( parbriz, picioare, etc...). Felicitari pentru masina, arata super! keep up the good work :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!