Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Inteleg asta Teff, dar am vazut cu totii in ultima vreme ce e dezastruos si extraordinar pe foaie si ce e de fapt dezastruos sau extraordinar pe strada/circuit. Si crede-ma, eu personal am avut multe surprize...Si totusi nu m-ai dat o tura sa simt si eu 500awhp :icon_bounce: :alien:

Stai sa vina masina :)) cu cea mai mare placere te dau. Facem si un LC :D numai sa imi aduci aminte, ca imi e sa nu uit :D

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

curios e ca dragos in anglia la 600 de cai la motor avea doar 480 la roata:D...

In anglia a facut masuratoarea la fuzete. Am fost cu el atunci

Oricum nu ar strica sa se organizeze un concurs "a cui e mai mare". Isi da fiecare pantalonii jos, o scoate, si le masuram :)))

Ca sa se termine odata cu aceste discutii...parerea mea

Link către comentariu

putem face si asta si apoi le si cantarim...cine o are mai grea va solicita mai mult masina care automat va trage mai greu...trebuie sa o mai usureze:))...

Modificat de gaby_mkd
Link către comentariu

Fiecare sa si-o "goleasca" inainte ;) ca sa nu fure la cantar.

Gaby te invit sa il suni pe Dragos acum sa vezi care e faza cu 600cp la motor, 480 la fuzete.

Doar ce am vb cu el si povestea e altfel. In fine, deja m-am saturat de discutiile astea legate de "barbatie" :)) eu ma retrag in cuib

Modificat de TEFF
Link către comentariu

curios e ca dragos in anglia la 600 de cai la motor avea doar 480 la roata:D...

Dar cine a zis ca Dragos avea 600 cai la motor? :)

El avea aprox. 550-560 la motor si 480 la roata ( adica la toate 4 rotile ), asta cu motorul stock :)

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

nimeni...era doar un zvon:)...nu-l mai sun pe dragos ca sa vedem ca merele sunt de mai multe soiuri. suficient offtopic:P

Link către comentariu
lucian_90tud

:emthup:

Magazinul cu perdele, jaluzele... e tot al tau? :))

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Foarte frumoase amandoua. Nu faci un topic de prezentare si pentru Audi? :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am si pt audi :).. Da, e magazinul parintilor..

Link către comentariu

Scz pt calitate, dar e filmata de camera secundara a telefonului pt ca nu pot sa pun suportul.. Soory..

Se interzice postarea fisierelor video, a imaginilor, a link-urilor sau adreselor web unde sunt gazduite fisiere video ori audio sau a relatarilor despre incalcari explicite ale legislatiei, pe care le-ati reusit cu autoturismul (sau orice alt mijloc de locomotie) si au cea mai mica legatura cu viteze peste limita legala, curse ilegale de masini si/sau alte activitati ilegale/imorale.

In concluzie trebuie sa retineti ca nu se accepta discutiile de orice natura si sub nicio forma privind curse ilegale, liniute, comportamente agresive, injurii, remarci acide sau, din contra, laude care sa promoveze aceste abateri.

Orice incalcare a acestui paragraf va fi sanctionata cu stergerea respectivului post si warning atat pentru autor cat si tuturor celor care participa sau dezvolta o astfel de discutie.

Modificat de dudu
sorry, warning
Link către comentariu

Felicitari. Sunt foarte curios de un timp real si viteza pe 400m in cadru legal :-)

Link către comentariu

Depinde de plecare.. Aici e facut cu softul de strada (340-350 cp si cuplu limitat la 420 Nm) roti pe 18 si Toyo T1R.. Nu prea a iesit plecarea si din ce am cronometrat eu 0-100 in 5 sec, chiar un pic sub..

Link către comentariu

Cu Dsg nu e chiar asa dificila plecarea si oricum recuperzi dupa fata de o manuala :-)

Link către comentariu

O sa vedem.. Oricum e diferenta mare intre softul asta si cel de 400+... Si o sa am roti pe 16 cu R888... :) invatam...

Link către comentariu
Cristian Tanase

Cu Dsg nu e chiar asa dificila plecarea si oricum recuperzi dupa fata de o manuala :-)

Cateodata e mai greu cu dsg daca nu e softat asa cum este al meu :)) nu te asculta :)) ii dai + + + si se duce pana in 7000+ si ii intra protectia :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.felicitari pentru munca depusa.am vazut-o live azi la legale in brasov si trage nemaipomenit.tot nu imi vine sa cred ca te'ai incurcat in halul ala in semifinale...puteai castiga grupa linistit...dar asta e poate data viitoare.

Atasez o poza cu masina

Link către comentariu

:)) nu m-am incurcat, discutam cu cineva din staff si au dat drumul la cronometru, si asta a fost :)).. Dar a fost fun... Pt prima legala.. :D

Link către comentariu

12.9 pe o strada normala, la 35 grade si cu 60ft de doar 2.3.. :D Cu masina echipa complet si mai aveam si ceva bagaje :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!