Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Foarte frumos Golful, sa-l stapanesti sanatos! :)

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

In weekendul de pe 1 iunie gasesc pe cineva in Buc?se face ceva intalnire? :)

Link către comentariu

Nu te supara pe mine dar ce o face un proiect unicat in europa?

Link către comentariu

+400 cp pe un G5 cu k04... mai exact 421 cu o turbina de serie..

Link către comentariu

Ok Steff, pai te sun.. ne vedem undeva seara sa mai vorbim..sper sa fie vreme frumoasa..

Link către comentariu

bravo!!!foarte frumos!felicitari si sa-ti ofere mereu satisfactia pe care ti-o doresti!

Link către comentariu

Personal, singurul lucru pe care l-as schimba e fusta spate - nu-mi plac mie tobele pe-o singura parte (aici vorbesc si de Evo, Impreza, etc). Oricum, fusta de la Osir e mult mai faina decat cea OEM. Se poate taia/decupa in partea din dreapta?

Dar, in rest, masina e demna de considerat a fi un etalon in categoria sa. Felicitari, tine-o tot asa!

Link către comentariu

Nu se poate decupa, si nu as decupa fusta pt ca este carbon.. este si varianta pt 2 iesiri oricum dar am vrut sa nu ma indepartez prea mult de look ul stock..

Link către comentariu

Ok Steff, pai te sun.. ne vedem undeva seara sa mai vorbim..sper sa fie vreme frumoasa..

Ok. Vii cu GTI?

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Fara nici o problema :)

Link către comentariu

fac o mica precizare...chiar unicat proiectul nu e...http://www.facebook.com/photo.php?fbid=390758757606726&set=o.75900685355&type=3&theater. s-au mai facut:P

Link către comentariu

fac o mica precizare...chiar unicat proiectul nu e...http://www.facebook.com/photo.php?fbid=390758757606726&set=o.75900685355&type=3&theater. s-au mai facut:P

Din cate am observat este vorba despre un Seat Leon Cupra. Cristi a spus ca el detine unicul Golf V cu 400+ CP din Europa. :icon_cheesygrin:

Modificat de X-LiTe
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mda.. Nu se citeste pana la capat... PRIMUL GOLF 5 GTI cu 400+ cp cu K04.. Mai scriu odata??????

P:S 313 cp la roata si 412 la motor.. SUUUUPPER masina...

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Mai baieti, fiecare masina e unicat. Stiti ce inseamna unicat da? Nu mai e niciuna la fel. Poate mai exista un GTI V cu 400cp din K04. Dar a lui Cristi are altceva in plus: grilele OSIR de exemplu, sau soft la DSG, sau brate de TT, etc :))

Deci cu totii avem masini unicat, asta daca vreti sa folositi cuvantul in adevaratul sens

Link către comentariu

De Revo nu mai e nici una sigur :))

Link către comentariu

Cupra de la Greci are asa:

Corrected Power: 412,5 BHP

Engine power: 387,1 BHP

Wheel power: 313 BHP

Si eu am o fisa de dyno pe Maha asa ca v-am putut traduce :lol:

Orice masina e unicata, nu mai este nicaieri o Cupra ca si a mea cu 85.432 Km si soft Revo :lol:

Link către comentariu

corect, este unicat:P...eu am dat un mic exemplu de putere cu k04 ca se poate si prin alte parti. cat despre puterea la roata chiar e super masina, asa masoara maha. eu am 210 cai la motor si sunt destui care poti confirma ca nu sunt doar atat:D. sa auzim de bine.

scuze...210 cai la roata:))

Link către comentariu

P:S 313 cp la roata si 412 la motor.. SUUUUPPER masina...

Intr-adevar dezastruos 313 CP la roata...NOT :)) Sa inteleg ca ce, tu ai 421 CP la roata?

scuze...210 cai la roata:))

Gabita sa fim seriosi :)) daca tu ai 210 cai la roata, inseamna ca eu am in jur de 150 de ponei la roata =))))

Link către comentariu

Calin, pe un FWD sa ai pierderi de 100cp in transmisie e dezastruos. Eu am pierderi de 86cp in transmisie. Am 500awhp

Link către comentariu

Asa masoara dyno-ul respectiv!nu e nimic dezastruos in conditiile in care masina merge super.

Link către comentariu

Inteleg asta Teff, dar am vazut cu totii in ultima vreme ce e dezastruos si extraordinar pe foaie si ce e de fapt dezastruos sau extraordinar pe strada/circuit. Si crede-ma, eu personal am avut multe surprize...Si totusi nu m-ai dat o tura sa simt si eu 500awhp :icon_bounce: :alien:

Link către comentariu

curios e ca dragos in anglia la 600 de cai la motor avea doar 480 la roata:D...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!