Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

1.9 maxim si 1.7 constant...Nu stiu, sa iti zic cat o sa faca dupa... :)

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am inteles. Stiu ca varianta asta e strict race mode, dar esti deja la limita turbinei. Din cate stiu eu, k04 e constructiv limitata la 1.9bari, deci un overboost dincolo de limita poate fi fatal.

Link către comentariu

O sa vedem.. eu zic ca nu.. pt ca mai am cateva secrete :D

Link către comentariu

2.45 poate un k04 in overboost....aia chiar e limita:P...insa pe capat cu arcul stoc de westgate nu tine mai mult de 1,35:P... 1,45:P

Link către comentariu

Bine, cu modificari de wastegate, WMI si altele se poate face, dar mi-ar fi teama sa urc atat de mult. Efectul nu merita efortul, ca sa zic asa.

Link către comentariu

O sa vedem ce si cum... deocamdata masina merge bine.. si tot asa se spunea la inceput ca maxim de k04 e undeva la 380 :)

Link către comentariu

Jug cu un boost controller electronic, un alt westgate, fara methanol si mergand pe strada in setarile actuale iar cand te superi sa setezi boostul la un 1,6 ar merge sigur ok masina. insa pana acolo iti trebuie multa benzina:D ca nu de boost duci lipsa

Link către comentariu

este benzina cu injectoarele de s3 pana la 380 de cai intr-un regim safe..si blana cam pana la 400 de cai...unde ai 10 milisecunde timp de injectie....si eu unul n-as merge cu asa ceva:P

Link către comentariu

eu am de s3 si merg foarte ok si peste 400 cp.. si astea o sa ramana si cand o sa urc mai sus.. am discutat problema asta cu cei de la revo si sunt ok :)

Link către comentariu
mihai.onu94

Salonul-Auto-Bacau-2012-18.jpg

Impecabil :king:

Link către comentariu

De la Salonul Auto Bacau.. Merci pt poza :)

post-14028-0-87079500-1337327650_thumb.j

post-14028-0-73690900-1337327667_thumb.j

Link către comentariu

f.tare..;)..felicitari cristi!...si bafta pe mai departe!..:)

Link către comentariu

Multumesc mult de aprecieri :)

Link către comentariu
La inceput si la min 26..
Link către comentariu

Dc te tot uitai in jos? Te uitai la fundul fetei? :)))

Spor la ajuns la 500cp. Avand in vedere ce ai facut pana acum sunt convins ca poti sa ajungi si acolo :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!