Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi m-am jucat cu un s5.. nu m-am dat de pe loc, m-am dat de la 20-30 la ora.. a fost intresant.. S5 cu evacuare si admisie..

post-14028-0-12155200-1321051559_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

M-am dat cu soft ul de strada de la 30 la ora si 1,2 sta in fata si pe 3 il depasesc si ma duc tare.. Cu soft ul race e cam la fel doar ca ma duc muult infata pe 3.. Pleaca foarte violent S5 ul.. A fost masurat la 370cp.. Eu zic ca e ok.. Si inca nu m-am invatat cu masina..

Link către comentariu

Frumoasa masina ... am vazut ca ai renuntat la jantele de gti in favoarea celor ed30. vroiam sa te intreb daca le mai ai pe cele de gti??

Link către comentariu

:)) Mai am un furtun de la ceasul de boost si e tot albastru, deci sunt ok.. Jantele normale nu le mai am... Ajuta ca sunt mai rezistente..

post-14028-0-39457900-1321548056_thumb.j

post-14028-0-25933200-1321548092_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Nu am facut nici o plecare.. :)) Masina intra intr-un show room..si am pus jantele si anvelopele sa vad cum arata..si oricum r888 la 0 grade nu faci mare lucru :)

Link către comentariu

Dar daca tot ai facut asta de ce nu MT sau Hoosier? R888 sunt mai mult de track decat de drag....

Link către comentariu

Stiu dar am prins o oferta super buna si nu am putut sa le refuz.. Incalzite bine fac treaba si astea :).. si vreau ceva cu DOT.. Nu vreau slick uri..

Link către comentariu

Nu stiam ce e cu jantele alea portocalii :)) . Te-am vazut acum 5 min in rond langa Petrom, erai pe avarii .

Arata bine :D

Link către comentariu

:)) nu sunt eu la volan.. E patronul de la AutoCrom.. Se mai plimba si el un pic..

Link către comentariu

Aha :)) Trebuie sa imi deschid si eu Autocrom in cazul asta, sa ma lasi si pe mine sa ma plimb :))

Link către comentariu

:)) Iti doresc succes, dar o sa ai nevoie de muuuult succes sa deschizi ceva asemanator.. la randul meu m-am plimbat cu toate masinile lui si are cv (x5 4.8is, x6 4.3biturbo micute).. am inteles de la el ca vrea sa incerce ceva cu un 325 xi cu turbo.. oricum are softul de strada :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!