Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

A? Am zis eu ceva ca sunt nemultumit de cum trage sau ca nu sunt pregatit pentru curse?Si conteaza mult slick urile si daca nu stiai pe orice masina.. Si daca te referi la filmul cu Ibiza am stat foarte bine.. Ibiza aia a scos 12.9 sec pe 400 de m, are 350 cp si 900kg.. Si grupele la Drag sunt street si profi, cand am fost asta nu s-a mai respectat..si am nimerit dupa ce am batut un Boxter si un Passat 1.8 T cu ibiza resepctiva care trebuia sa fie la profi.. Nu m-am plans.. In fine.. Pentru mine trage destul de bine si o sa traga si mai bine.. Si Bogdan Wrc a mers cu masina si poate el sa iti spuna daca trage sau nu.. :)

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte misto cu proiectoare galbene,poate urmeaza si faruri french ca sa fie totul galben :)

Link către comentariu

Chiar ca arata foarte bine si lumineaza la fel de bine :)...ma refer la proiectoare icon_thumright.gif

Link către comentariu

merci... da, si mie imi plac si lumineaza mai puternic.. eu le folosec dor pe cornering si daca e ceata.. :) la faruri nu o sa le schimb..le exterior urmeaza pragurile osir sa fie kit ul complet..

Link către comentariu

Spalata :)

post-14028-0-91375000-1312456756_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Au ajuns si axele... :) e cam gata cu piesele.. In 2 sapt montam tot..

post-14028-0-81602700-1312806008_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • 1 month later...

Marti masina pleaca la Oradea, la sediul Revo.. Piesele sunt cam toate sa vedem ce iese acum.. Sper sa revina Adi cu un grafic frumos dupa cateva sapt :)

Link către comentariu

Cam asa arata masina gata de plecare spre sediul Revo.. Nu au incaput toate in portbagaj am mai pus si in spate :).. Pa pa K03 :)

post-14028-0-78798200-1315845558_thumb.p

Link către comentariu

Masina e in curte la Revo.. Acus acus intra la rand.. :) Sper sa vad cifre bune..

Link către comentariu

n-o sa fi dezamagit ca ai ales revo..:)..adi si vlad sunt profi...crede-ma,o sa ai alta masina dupa revo..;)..bafta pe mai departe!!

Link către comentariu

A mai urcat pe role pt ultima data cu k03 si cu ajutorul Revo s-a ajuns la rezultatul asta care sincer mi se pare WOW pt k03 :)

Link către comentariu

306 caluti ;)

Felicitarile mele pentru cel mai puternic K03 din Romania ;)

Modificat de Kostas
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Noile jante cu care o sa ma dau la drag si boost controller... Pe jante o sa pun semislick uri pe 16... :)

post-14028-0-85412900-1317274575_thumb.j

post-14028-0-00169000-1317274599_thumb.j

Link către comentariu

daca o sa vrei sa schimbi franele (ceea ce ar fi indicat pe la 400 de cai) nu or sa mai incapa jante pe 16 :)

Link către comentariu

Stiu..o sa schimb franele, dar la anul..jantele astea le aveam acasa si numai aveam ce face cu ele si am cautat sa le vopsesc cat mai nebuneste.. si oricum masina zi de zi o sa aiba undeva la 280 cp..

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • 1 month later...

Soon... with k04... Thx Revo..

post-14028-0-10664500-1320303430_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Sunt curios de rezultat :icon_thumleft: Foarte frumos GTI-ul,sa te poarte sanatos! De locatie nici nu mai vorbesc,nu am vazut garaj mai curat si ordonat decat cel al lui REVO :salut:

Link către comentariu

Cand imi zice Adi.. Astept sa vad ce rezultate da masina.. Multumesc mult.. Cred ca pe la sf saptamanii..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!