Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Montat suporti motor.. Inca putin si termin cu piesele :).. O poza cu cele 2 vag uri :).. Asa am si eu acum 500+ cp :))

post-14028-0-68789600-1308056709_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Suportabili.. Se simt un pic vibratii mai mari dar sunt ok.. :) La capitolul performante nu am apucat sa merg tare sa vad exact ce si cum.. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am fost la 402 m la bv, am vrut sa vad ce timp scot, dar nu a mers cronometrul si ne-am dat clasic.. Nu prea a fost corect pentru ca eu care vroiam sa ma dau la street adica aveam toata masina plina am nimerit in semi finale cu o ibiza cu slick uri si tot interiorul jos si mai aveam si vreo 360 cp.. In primele filmulete m-am dat sa incer plecarea cu prietenul meu cu s5..Apoi am batut un Boxter, si un Passat 1.8 T si dupa ibiza.. Oricum am stat foarte bine langa acea ibiza, nu ma astetam.. si asta cu un k03

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

consoleaza-te ca ibiza aia cel putin are toata caroseria, GEAMURI , si era tot tractiune fata.

altii se bat cu pumnii in piept ca au masini de street, dar nu mai au nici mocheta in interior, nici fete de usi, caroserie de fibra, geamuri plexi , etc. si cutie de drag, sclick-uri care tin 5 curse ... si daca mai sunt si 4x4 mai bine

a ta chiar e masina de strada, o masina rapida dar frumoasa si dotata, asa ca n-ai de ce sa iti para rau ca mananci bataie de la ibiza.

bafta la urmatoarele evenimente :)

Link către comentariu

Oricum ma asteptam.. Nu e problema.. Nu ma deranjeaza.. Chiar am fost incantat de cum a mers masina.. E diferenta de 50 de cp intre mine si el si de vreo 350 de kg, si ibiza avea si slick uri :).. Din ce am vazut pe firmare scot undeva sub 14.. Undeva la 13.8, 13.9.. Baiatul cu Ibiza a zis ca el scoate cam 13.1, 13.2

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cateva cadouri pt gti... pompa rezervor add on, becuri proiectoare galbene, si un filtru EVOMS care o sa il las doar pt curse sa fie tot timpul curat si pregatit :)

post-14028-0-84895000-1310731133_thumb.j

Link către comentariu

Azi am comandat ambele axe... mai ramane water meth si am cam toate piesele :)

Link către comentariu

:)) peste 400 cred ca vor fii dar nu asa multi.. Nu ma grabesc oricum.. Am multe in cap

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

inca un proiect revo :D vezi ca am ceva bunatati pe stock :D

abia astept sa o terminam si sa o punem pe dyno!

Link către comentariu

Lumini noi proiectoare... :D Scuze ca era cam murdara.. O sa pun si seara poze cu ele.. :)

post-14028-0-12774500-1312382923_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Becuri galbene :))..nu cred ca e xenon..

Link către comentariu

De unde ai gasit? Eu am cautat, dar nu am gasit.

Arata foarte bine + ca sunt mai eficiente pe ceata :D .

Link către comentariu

Mi le-a adus un baiat de pe forum :)... Poze cu ea seara..

post-14028-0-33978400-1312408200_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pentru cum arata masina nu si pentru cum trage ce conteaza cu slickuri sau fara daca nu esti pretegatit pentru curse nu te obliga nimeni sa te dai...

Modificat de quattro3001
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!