Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Asteptam poze . . . asta daca nu esti prea ocupat cu saptamanala de la Bacau :Driver: .Cand ne vedem la Iasi?

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Thx..Vin duminica la iasi ca luni ag GTi-ul la vopsit..Si dupa poze..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Miercuri am scos GTi de la vopsit..Mi-am vopsit prelungirile..A iesit bine..Pun cateva poze :):Driver: :Driver::( :(:icon_thumright: :icon_thumright:

post-14028-1194001428_thumb.jpg

post-14028-1194001441_thumb.jpg

post-14028-1194001493_thumb.jpg

post-14028-1194001502_thumb.jpg

post-14028-1194001646_thumb.jpg

post-14028-1194001653_thumb.jpg

post-14028-1194001661_thumb.jpg

post-14028-1194001694_thumb.jpg

post-14028-1194001704_thumb.jpg

post-14028-1194001714_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte tare... era de efect daca faceai partea de sub bara.. aceea cu evacuarea neagra

Link către comentariu

Vreau sa o fac cat mai discreta..Ca sa ies in evidenta am altceva..Cand am scos GTi am lasat ceva acolo la baietii si ieri am primit un MMS interesant :)

post-14028-1194008137_thumb.jpg

Link către comentariu

Am fost azi la Iasi si am vazut Peugeot-ul in parcare :rolleyes:

Modificat de ciprianD
Link către comentariu

Au iesit foarte bine prelungirile...mai mai sa zici ca e Edition30 :D

PS: sunt foarte bune servetele acelea de ochelari. folosesc aceeasi marca ;)

Link către comentariu

cine te intrece in ce sens?

eu inca nu am reusit sa vad consumul ala, dar la drum sunt sigur ca se poate scoate si mai mic de atat.

Link către comentariu

La consum..cine scoate mai mic..eu la drum lung l-am scos..mai putin de 9.6 nu am putut..

Link către comentariu

Nu am poza momentan dar o sa pun . 7,8% intre Ploiesti si BV dus - intors cu mers normal si mai ales cruise control.

Link către comentariu

Frumos..poate peste 2-3000 de km..o sa imi consume si mie mai putin ;)..Oricum consuma mai putin decat 407 de 2.0 aspirat..(asta daca merg normal) :P

Link către comentariu

la drum consumul mi se pare destul de bun pentru ce ofera masina (desi vin de pe diesel), dar in oras .....

Link către comentariu

Pai in oras ziua ia cam 11-12 iar seara 9-10. In schimb in Bucuresti e jale mar : daca seara e cam la fel in schimb ziua se duce cam pe la 16-18. Asta e .

Link către comentariu

in afara e acceptabil consumul... am facut cu un plin 600 de km..

dar in oras e moartea caprioarei :lol: acum a inceput sa se mai lase pe la 12.5-13 in oras (am 3500 de km facuti)... dar am observat ca atunci cand e frig afara consuma incredibil de mult..in seara asta erau 5 grade, am facut aproximativ 10 km de mers normal si am scos 17.5 in oras..

cristi poti sa imi spui si mie cat te-a costat sa vopsesti prelungirile? :lol:

Link către comentariu

Nu stiu, nu am platit..sunt prieten cu cel care are vopsitoria si am zis ca ii platesc dupa ce scot si 407..dar o sa il intreb cat ar costa..

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos Cristi.Si mie mi-a venit masina,tot in octombrie.Cred ca le-am ridicat odata. Am fost duminica la intalnire dar nu ai fost. Poate ne vedem duminica urmatoare sa-ti vad si eu bolidul. :lol:

Link către comentariu

Aha, scuze, ploua si ma astepta si neveasta-mea acasa. E super gti-ul, si eu am fost tentat sa-mi iau unul, dara am vrut o masina mai mare. Am optat pentru octavia rs tdi, pana la urma, are cam acelasi pret ca gti-ul.E de belea cu jantele astea de 18, eu dupa 3 zile am julit o jant,dara am rezolvat-o la skoda, a slefuit julitura dupa care a vopsit-o, nu se cunoaste.

Sunt cam dezamagit de consum, desi e diesel suge cam mult, imi ia cam 7% la drum intins,fara mers sportiv.Daca meerg sportiv ia in jur de 8,5% in afara localitatilor. :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!