Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina a intrat la hibernat, si deja am inceput sa strang info pt trecerea la k04..M-a ajutat Teff, am facut o lista si o sa incep sa comand..Target undeva la 390..Pana nu strag toate piesele nu pun nimic pe masina... Intre timp am mai schimbat o bobina la A4..e a 5, mai am una care sigur o sa se strice.. :) Iarna asta quattro rulles :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Poate cineva sa ma ajute...vreau sa schimb volanul la audi cu unul de rs4, ce trebuie sa modific?Airbagul se potriveste?

Link către comentariu

Da, am vazut volanul la 450 euro, oare cat ar mai fii air bag ul?

Link către comentariu

Vorbeste cu Ice_2k pentru schimbarea volanului. El a pus volan de Audi TT S-line pe masina lui si te poate ajuta cu mai multe informatii.

Trebuie schimbat si airbag-ul ca sa poti monta volanul de RS4.

Bafta!

Link către comentariu

Ta na na :P:P

Hello,

I think I have seen your car several times, I used to live at a apartment on this street then I had to move, there was also a nice 407 used to park there..oh I did not know both of them belong to 1 owner :icon_thumright:

by the way, I hope you understand english :rolleyes:

I have golf 6 GTI...

cheers

Link către comentariu

Am pus si la Gti un set de Iarna, ca sa nu imi stric Toyo de vara, am pus jantele origilae de a4, pe 17 225/45 cu un set de avelope foarte performante din cate am citit vredestein giugiaro winter extreme..Cam asta e rezultatul :)

post-14028-0-19827600-1295016234_thumb.j

post-14028-0-10655100-1295016380_thumb.j

post-14028-0-99687200-1295016563_thumb.j

post-14028-0-77400000-1295016572_thumb.j

Link către comentariu

Salutare. Am primit astazi coletul. Multumesc foarte mult in numele meu si al lui Circoloco. Cand vii la Bucuresti, da un semn de viata!!

Link către comentariu

Astazi sunt programat la schimbul de ulei din DSG... Sper sa iasa totul ok, si sunt curios daca o sa se simta ceva :)

Link către comentariu

Am schimbat si filtru si tot ce era de schimbat :).. 1mil 900 manopera cu tot cu o garnitura..Uleiul si filtru l-am avut eu :).. 6 litri dar nu a intrat tot..

Link către comentariu

Am ridicat azi un pic masina si am observat o mica scurgere de ulei, e mai mult umed undeva pe dedesupt dar cei de la service mi-au spus ca e de sus de la motor..Luni ma duc sa imi schimb uleiul si sa vad daca gasesc locul pe unde curge..Vreun sfat ceva unde sa cerceteze?Sau o cauza?

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Schimbat ulei, filtru ulei, filtru benzina, filtru polen..S-a rezolvat si cu scurgerea de ulei, era ceva slabit, nimic grav.. Mai am o intrebare, cateodata, mai rar ce e drept cand vreau sa plec de pe loc masina ma smunceste un pic pe modul `D`.. Pe calculator a iesit totul ok, si la cutie si la motor..Sfaturi, ce sa verific sau sa fac?

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

La mine a fost mecatronicul, din fericire pe garantie.

Dupa inlocuire sindromul pe care il descrii si tu a disparut complet.

Link către comentariu

pai iti schimba cam tot mecanismul din cutie :)

stiu ca devizul pentru un A1 cu Stronic era vreo 2500 (euro), dar s-a schimbat pe garantie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!