Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pune xenon de 3000k

Nop..vreau bec galben..

Mi-am comandat azi si semnalizarile de la oglinzi negre de la InPro.. :)

Link către comentariu

ne zici si noua de unde ai comandat produsele osir? :P

Alex de la ZZtuning..E si el pe Forum...

Te ajut eu daca vrei . Si eu am facute proiectoarele galbene . Inca mai am folie ramasa . ;)

Da..lasa ca vb noi.. :D

Link către comentariu

Felicitari pentru masini! nu sunt fan peugeot dar 407ele chiar arata bine....cat despre GTI e foarte tare:)dar ma gandesc ca la cati bani ai bagat in masini puteai sa iti iei un M3 sau ceva...oricum...ma gandesc ca esti foarte pasionat si atunci o las balta...:P am comandat si eu un MK 6 GTI :) abia astept sa vina..:) Bafta!

Link către comentariu

Min 1:43 eu vs Gti de 390 cp.. Am plecat prea sus cu Lc in jur de 3000 rpm, a fost prima cursa si am plecat mai prost

Min 3:43 Masina care am batut-o..Nu stiu ce era..Cred ca Renault..Oricum avea injur de 800 kg si motor de 1.7 T.. Fugea tare oricum.. La cum arata masina am zis ca mi-o fur sigur :)
Link către comentariu

:)) daca tine vremea asa o sa trag o fuga sa vad si masina ta si a lui Alex.. :)

Link către comentariu

Vreau un sfat, sau o parere...Este de la InPro al 3 stop clar si cu leduri, costa in jur de 80 euro...merita?ar arata bine pe alb?

Link către comentariu

E clar.. cu Led uri..

post-14028-0-63836100-1289426031_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!