Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Imi poate spune cineva ce becuri sunt pe pozitie pe spate?Mi s-a ars unul..

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

P21W sunt becurile pentru pozitie la stopurile spate.

Ce bine arata Golful :)

Link către comentariu

Merci mult..Am si un burduf de la planetara foarte putin fisuarat..nu stiu de la ce... am comandat unul.. 90 de ron..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am adus A4 acasa..E noua masina..s-a vopsit toata fata si portierele din fata...arata perfect..a iesit perfect..Nu are pic de defect.. :D

post-14028-1284033244_thumb.jpg

post-14028-1284033247_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Da...de aia le-am luat..vin super bine pe alb..si le-am gasit si noi noute :)).. Maine le montez..abia astept

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

:vaidecapulmeu: nu stiu..sper pana in primavara la pragurile si eleronul de la Osir..sa am kit ul complet..

Link către comentariu

Personal imi placeau mai mult cele polishate. Mai ales in mers... :vaidecapulmeu:. Sa te bucuri de ele

Link către comentariu

Le am si pe celalalte dar cu astea se leaga mai bine..contrastul de alb-negru..se leaga mai bine masina :)

Link către comentariu

Thx...acum e mai discreta exact cum imi place mie..Cele mai frumoase jante de pe vw parerea mea si inafara de BBS uri altceva nu as pune, doar ca BBS urile sunt un pic cam scumpele pt mine..

Link către comentariu

Se vede ca ai investit mult in bijuteriile astea.Ti-au iesit super!Mai ales GTI-ul(da...sunt un fan impatimit al VW)Spor la munca in continuare! :)

ps: cand ai ocazia/chef sa faci te rog un video, si eventual pune-l pe youtube...nu prea am ocazia sa aud asa ceva live...chiar sunt curios cum suna GTI-ul...poate il filmezi umpic si in mers. :D

Link către comentariu

Frumos. Dar de ce ai sigla Audi pe motor ?

LE: Acum am vazut ca detii si un Audi (din informatia de profil nu reiesea :icon_thumright: )

Modificat de dragosmc
Link către comentariu

:icon_thumright: np..ar fi cv sa arate asa motorul de la Gti sau 407 :icon_thumright:... chiar arata bine masina..mai am de schimbat blocul de lumini ca s-a dus un pic..si pot sa zic ca e noua :rolleyes:

Link către comentariu

Procedura prin care a ajuns asa? :icon_thumright: Jetul este exclus. Ai stat cu pensula pe el ?:icon_thumright: Daca nu... unde si cat te-a costat.

Link către comentariu

L-am lasat la o spalatorie unde am mare incredere..si chiar patronul mi l-a spalat..a zis ca a stat mult cu carpa si cu o pensula si a dat foarte putin jet de la distanta pe el..La bacau :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!