Jump to content

My Pug & Gti

cristi_407

Postare recomandată

Pe langa Pug-ul 407 am comandat in luna iunie un GTI..Este un GTi DSG cu cateva optiuni: Aer conditionat "Climatronic" Computer de bord "Plus" Cotiera mijloc fata cu spatiu

depozitare si 2 guri de ventilatie,

inclusiv suport pahare(2) spate, Fara inscriptionare model si cilindree, Faruri bi-xenon, inclusiv instalatie, Jante "Detroit"

- 4 jante aliaj usor 7 1/2J x 18 cu

anvelope 225/40 R 18, Volan multifunctional tiptronic din

piele 3 spite, trapa pavilion sticla, si navi 500..cam atat..culoare este candy white..pe 12-13 oct sper sa vina,,

Modificat de cristi_407
Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

646

• xht20

118

• Bebeee

36

• Alex@Audi

29

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apropo am gresit la titlu, am pus din greseala `T` :vaidecapulmeu: scuze..

Link către comentariu

:vaidecapulmeu: OK..Mi-am comandat deja jante ATS superlight pe 17 cu anvelope de iarna..Un bov de la Forge si spoiler spate Ottinger..Atat am avut bani.. :)..Cu restul am timp de gandire..Apropo, oare e adevarat ca cele de la ATS pe 17 au doar 6.6 kg (mai putin decat oz)?

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Te felicit pentru alegerea facuta si pentru optiunile alese. Este o masina deosebita.

Un sfat: "...In aria "Masina mea" nu este permisa discutarea problemelor tehnice de nici un fel..." citeste regulamentul sa nu ai probleme cu moderatorii. Mai bine deschide un thread pe tema jantelor.

Link către comentariu

ok..scuze..Merci mult..Oricum am deja 2 luni jumate..mi se pare cam mult sa astept o masina 3 luni si jum dar na..s-a nimerit pauza de la VW..

Link către comentariu

http://www.wheelweights.net/ - site unde se poate vedea greutatea cantarita a jantelor. (Vei gasi OZ si la 6 kg :D )

Sincer, nu vad logica in a lua jante cat mai usoare pentru... iarna! Si dimensiune mai mica...

Modificat de Zyx
Link către comentariu

Jantele mi le-am luat sa le mai am si de ``fugareala`` adik vara o sa le pun alte cauciucuri si cand va fi nevoie..Pai nu vroiam sa imi stric jantele pe 18 iarna..si au si balon de 40 :P..Thx..si mie imi place pug-ul :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

E modificata bordura :) :)..Cu 407 tot pe acolo urc si 407 e mult mult mai jos si tot cu 18` merge..Am ramas impresionat de cat de frumos se aude evacuarea..E frumoasa...foarte comoda..

Link către comentariu

Foarte tare Gti-ul si eu visez la asa ceva dar n-am sanse cat de curand

Foarte tare si culoarea aleasa-a si ca un sfat pune-i folie neagra ca o sa arate super,apropo cat a costat bijuteria? In prima poza in spatele Gti-ului se vede Pug care vad ca si el se tine tare bine :)

Link către comentariu

si eventual sa ii vopsesti bara din spate si pragurile in alb :)

ar arata mai bine asa.

my 2 cents.

frumoasa, sa o stap sanatos.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Atat iti spun, sfaturi nu iti dau... pentru ca vad cum arata Peugeot-ul... si nu ai nevoie de sfaturi :X

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!!!Foarte frumoasa pe alb

Nici la Gti nu au vopsit fusta spate in culoarea masinii??

Imi zici si mie mai exact (un link) ce spoiler spate vrei sa-i pui?..Mersi

Link către comentariu

Thx..nu m-am gandit la ce sa ii pun...Cred ca nimic deocamdata...Imi ajunte o belea pe cap cu care nu pot sa trec nici o cale ferata..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!