Jump to content

Tiptronic - Sport Mode

alicumircea
 Share

Postare recomandată

A incercat cineva sa recodeze tiptronicul pe modul sport? Rezultate? Imbunatatiri? Riscuri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Spune-mi si mie unde/cum activezi sport-mode-ul, pentru eu nu stiu din VAG-COM sa se poate. :)

Link către comentariu

Eu am eliminat *protectia* de sarcina a cutiei, nu stiu deca asta inseamna sport mode.Am facut chip la motor si trebuia sa elimin protectia, altfel nu puteam beneficia de toata puterea motorului.Ce trebuie sa sti ca este riscant intradevar.Poti praji convertizorul daca uleiul ajunge la temp prea mari. Creste temp in cazul in care mergi mai sportiv in mod contiinu, adica ti in sarcina cutia mult timp, si mai ales la plecari de pe loc nervoase.Deci, fara liniutze.In asamblu, nu este chiar asa neagra situatia.Stiu un passat care trage remorca dupa el si nu are protectie la cutie.Si nu s-a intimplat nimic pina acum.Si inca ceva ce este bine sa sti.O parte din uleiul de la cutie, se raceste printr-un circuit in radiatorul mare de apa al motorului. Cel putin asa este la mine.Si din cauza asta, dupa ce am eliminat protectia la cutie, am curatat toate radiatoarele pe exterior, de insecte mizerii si alte chestii.Si aveam ceva pe acolo.Cam asta este.Bafta.Dani

Link către comentariu

• 4 years later...

Aduc in actualitate subiectul. Am cutie tiptronic.

Se poate trece in Sport Mode cu VAG-COM-ul? Eu am versiunea 10.6 si nu am reusit, nu isi pastreaza noua valoare la Soft Coding. Ma poate ajuta cineva? Nemultumirea mea, este ca imi merge subturat motorul, si as vrea ca in cazul in care turatia motorului scade sub 1800 RPM, sa treaca intr-o treapta de viteza inferioara, asa protejez turbina si toate cele. Sau se poate modifica softul din calculatorul cutiei, in asa fel incat sa indeplineasca "pretentiile" mele?

Multumesc.

Link către comentariu

• 5 months later...

Nu mai spune nimeni nimic aici,eram si eu interesat de aceasta optiune.

Link către comentariu

• 1 month later...

din cate stiu eu,cutiile se resofteaza doar in germania si sua,eu am facut-o la in america,la GIAC.as fi si eu curios cum 'Dani ab ' a scos limitatorul de cuplu,caci,desi e cutia resoftata,s ar putea sa mai am inca acea protectie.urmeaza ca in iarna sa testez masina pe dyno,si voi afla daca mi am depasit cuplul de sarcina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!