Jump to content

Ce Service Recomandati In Cluj Pentru Schimbare Distributie?

Kovari
 Share

Postare recomandată

Salut,

Ce service serios recomandati in Cluj pentru schimbarea distributiei pt. un VW Bora 1.6 16V AZD?

Mersi mult,

Kovari

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la 1.6 16 valve AZD cand schimbi distributia...e obligatoriu sa schimbi si pompa de apa?

Link către comentariu

Sau dupa ce afli pretul la autoworld cu siguranta o sa vrei sa te indrepti spre altceva incearca O&V Proffesional, ii in Floresti langa Autodoc ( dupa sensul giratoriu la 300 m). Daca vrei iti dau nr. de tel.

Link către comentariu

si eu as vrea sa schimb distributia la un motor asemanator. Kitul cel mai ieftin dar calitate (curele Conti si role Yna) l-am gasit la 530Ron.Dar m-ar interesa preturile manoperei.

Link către comentariu

BIF SRL (comuna BACIU) Cei mai tari din zona !!! Nu chiar ieftini dar ai garantie 60000 de km pe motor in caz ca ti se rupe cureaua.

Link către comentariu

cu bif am avut o experienta neplacuta asa ca mai bine nu. Am gasit pe Fabricii niste furnizori cu pret de kit (cu pompa apa) la 550Ron iar montajul e la 250Ron cu garantie 60kkm.

Link către comentariu

• 1 month later...
  • Administrator

Avand in veder ca topicul este cu si despre service-uri ( din Cluj ) se muta in aria "Dealeri si serviceuri" . :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!