Jump to content

The New Audi Rs 6 Avant!

SeatBLOG
 Share

Postare recomandată

• V10 twin-turbo engine with 426 kW (580 bhp)
  • Avant with the dynamism of a high-performance sports car
  • Exclusive design and equipment, perfect quality

The new leader in the performance category

The Audi RS 6 redefines the term “high performance” in the business class. With its 426 kW (580 bhp), it is the most powerful model in the current Audi range and – with the exception of pure racing cars like the Le Mans-winning Audi R10 TDI – the most potent Audi of all time. But not only that: it is also clearly superior to all competitors in the top performance category.

Carscoop_AudiRS608_0.jpg

Comunicatul de presa oficial aici ! www.garantat.net/audi/2007/09/05/the-new-audi-rs-6-avant

Modificat de SeatBLOG
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si unii spuneau ca masinile combi sunt lenese :icon_thumright:

Mi-ar placea un "lenes" ca asta, superbissim..

Link către comentariu

M-am indragostit, dar de varianta pe negru :D

0-100 km/h in 4,6 secunde. :icon_thumright:

Mi se pare destul de mult pentru 580 cp, cu toate ca este o masina destul de greoaie.

Stie cineva in cat timp facea suta modelul anterior?

Link către comentariu

Modelul anterior facea in 4.8 secunde. Insa aici vorbim de o masa totala de 2.030 kg. Comunicatul de presa care l-am pus eu in topicul "noutati vag" spune ca fiecare cal din RS6 trage 3.5 kg, deci...580x3.5=2030kg. ENORMA masa. Insa, cred ca sunetul masinii este impresionant.

Link către comentariu

vlady_zch: pai astept sa-ti iei tu varianta pe negru, daca imi place iau si eu, daca nu iau eu pe albastru :Driver:

Link către comentariu

Rotile standard sunt de 255/40 R 19, iar optional 275/35 R 20. La cele din urma se pot pune optional discuri ceramice de 16,5 inch pe fata, respectiv 14 inch pe spate. Discurile ceramice rezista la cele mai ridicate temperaturi dispersate in timpul franarii si au o durata lunga de viata.

Deci iata ca pana si la o asemenea masina se mai pot pune optiuni :Driver:

Sursa: Audi Press

Link către comentariu

Discurile ceramice optionale au dimensiunea de 420 mm pentru puntea fata. Sunt CELE mai MARI discuri existente pe piata, atat din punct de vedere al celor folosite pentru masinile de strada puternice, cat si cele folosite pentru supercaruri. Impresionant.

Link către comentariu

Insa, cred ca sunetul masinii este impresionant.

Si versiunea trecuta scotea un sunet extraordinar....o adevarata simfonie.Un sunet baritonal chiar si la relanti.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Sunt curios si eu, ce mai poate spune acum concurenta???

Link către comentariu

Concurenta spune "RS6, bine ai revenit in clubul masinilor de 4 secunde". Atat M5, cat si E 63 AMG, in versiunile break, scot pe 0-100 km/h 4.8 secunde si, respectiv, 4.6 secunde. Toti trei se pot lauda cu motoare extraordinare V8 si V10, cu un sunet al motoarelor impresionant si cu un handling sublim.

Link către comentariu

• 10 months later...

Update - RS6 berlina

Cred ca titlul topicului ar trebui modificat :icon_cool:

Modificat de dan i
Link către comentariu

Am auzit in weekend un RS6 avant. nu pleca tare de pe loc..dar oricum mi-a atras atentia fara sa vrea prin soundul de la evacuare. gros la relanti. din pacate putin mai in fata era un Mercedes C63 AMG T-model care facea mai multa galagie plecand mai turat si cu acceleratii mai puternice.... era fff interesant daca aveam ocazia sa le aud "impreuna".

PS: imi cer scuze, am editat. sper ca acum sa se intelegea. considerand ca era topic de RS6, am gandit ca era logic de cine vorbeam...

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

l-am auzit in weekend...avant. nu pleca tare..dar oricum mi-a atras atentia fara sa vrea. din pacate putin mai in fata era un C63 AMG T-model care facea mai multa "gura" .... era fff interesant daca aveam ocazia sa le aud "impreuna".

N-am inteles nimic ... Pe cine ai auzit ? Unde ai auzit ? Cine pleca ? Unde pleca ? etc.

Un pic mai multa atentie la exprimarea ar fi super pt cei care-ti citesc postul ......

Link către comentariu

La dealerukl din germania de unde am luat A6-le era expus si un RS6 avant nou noutz. Masina arata extraordinar iar interiorul cu insertii de fibra de carbon arata in mare fel. Superba masina... din pacate nu am avut ocazia sa o aud :offtopic:

Link către comentariu

cauta pe youtube, o sa-ti faci o idee....

Link către comentariu

• 1 month later...

Am mers cu RS6 sedan si sunetul nu este atat de spectaculos pe cat sunt performantele masinii. Vechiul RS6 suna mai bine, dar nu era asa performant din punct de vedere tehnic.

Link către comentariu

• 1 month later...

smechera masina.fara cuvinte.sunt sigur ca multa lume o sa intoarca capul dupa ea

Modificat de audia6tdi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!