Jump to content

Golf Iv Masina Mea

danny_alk

Postare recomandată

salutare tuturor forumistilor. a venit momentul sa imi prezint si eu golfuletul meu dupa ce l-am "aranjat " putin asa cum imi place.

deci:

Golf IV 1.6 16V, motor AZD, an fabricatie 2002

Dotari: - geamuri electrice

- 4 airbag-uri

- ABS, ESP

- AC

Modificari aduse: - jante BBS cu cauciucuri Good Year Hydragrip 205/60/15

- am vopsit manerele usilor, spoilerele si am montat un spoiler pe hayon

- linie audio KENWOOD

Planuri de viitor: - stopuri LED

- faruri angel eyes

- masca Kamei

- spoilere Rieger

Si acum mult asteptatele poze:

dsc00004jw8.th.png

dsc00009up5.th.jpg

dsc00014rl9.th.png

dsc00018tm4.th.png

dsc00036gw5.th.jpg

dsc00037sl4.th.jpg

dsc00043qz2.th.jpg

dsc00046tm6.th.png

Link către comentariu

Salut. Super tare masina, am si eu un golf cu asa culoare, e foarte faina mai ales cand e proaspat spalat :angry:

Link către comentariu

frumusica masina, dar ce e cu pete alea negre pe ea? pe bara pe capacul de la rezervor si pe bara spate in jurul numarului.

as renunta la ele si la dunga cromata de deasupra bandoului si la scrisul cu 16v.

daca vrei spoilere o sa trebuiasca sa umbli si la jante adica de la 15" sa sari pe la 17" sau 18".

Link către comentariu

multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca va place si voua masinuta. am sa va raspund si la intrebari : petele de pe bara mascheaza niste lovituri de pietre fiind sarita vopseaua pana am sa vopsesc bara, cel de pe capacul de la rezervor este intradevar un sticker iar la baradin spate deasupra era foarte zgariata cand am luat-o si am incercat sa le maschez cumva pana la vopsire iar prelungirea pana la numar mi s-a parut interesanta fiindca arata ciudat doar sus pe bara. acum ca am montat spoilerul pe hayon cred ca am sa dau jos folia neagra fiindca nu se mai vad acum zgarieturile fiindca le acopera spoilerul, bineinteles cand hayonul este inchis. in privinta stopurilor am ales deja doua modele dar nu m-am hotarat care din ele. oricum va multumesc inca o data pentru aprecieri si va doresc multa bafta

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Sa o folosesti cu palcere, si sa te bucuri de ea.cat te-a costat prelungirea la hayon cu tot cu manopera si vopsea?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

dupa multe asteptari si unele mici probleme la montaj am reusit sa aduc o noua schimbare:

pict0984pg0.th.jpg

pict0985uq4.th.jpg

pict0987wu0.th.jpg

pict0988ge8.th.jpg

pict0989rw7.th.jpg

pict0991eg4.th.jpg

pict0992wn4.th.jpg

Link către comentariu

arata ffoarte bine deocamdata .... pe masura ce o sai mai pui o sa arate fff misto .....o sugestie ..... da jos aparatorile de noroi in rest e ok bft

Link către comentariu

eu nu as da jos aparatorile de noroi... eu nu stiu de unde sa-mi iau asa ceva :blink: se stropeste rau pe haion cand ploua ! daca le dai jos sa ma anunti !

stopurile sunt frumoase si da bine !

scrisul "GTI" ramane la alegerea ta daca vrei sa-l dai jos ... eu asa zic !

astept alte poze cu ce mai pui pe ea ! pana acum arata bine ! geamuri negre ?....

Modificat de B_85_DIZ
Link către comentariu

Frumoasa, felicitari !

- scapa de aparatorile de noroi - strica tot aspectul masinii in partea din spate

- vopseste bandourile in culoarea caroseriei

- neaparat folie pe geamuri pt a completa aspectul stiker-lor negre de pe stalpul din mijloc

Este doar o parere, sper sa nu te deranjeze

Inca o data felicitari !

Modificat de WNS
Link către comentariu

Da Inginerul are dreptate dupa mine la chestia cu aparatorile si cu bandourile laterale...si cele fata-spate

Link către comentariu

- prelungirea hayonului am prins-o cu banda dublu adeziva. asa mi-a recomandat vopsitorul ca sa nu pun lipiciul original si deocamdata se comporta foarte bine.

- aparatorile nu le dau jos fiindca vine iarna si rotile de iarna tot de 205 le am si se umple de noroi si nisip, poate la primavara.

- bandourile am sa le vopsesc la primavara desi as lua originale gri, tot atunci am sa "innegresc" si geamurile.

- acum prima urgenta ar fi farurile cu angel eyes.

Multumesc tuturor pt aprecieri si sfaturi. Bafta tuturor. :blink:

Link către comentariu

Frumusica masina. Parerea mea este sa-ti pui NEAPARAT un eleron sus pe hayon, Golful parca este neterminat fara acel eleron. Unul original de R32 este pe la 1200ron insa iti pot vinde un pont de unde sa iei la 250ron. Ne auzim pe PM. Pe de alta parte am vazut ca in wishlist ai grila kamei, poate te ajuta colegul WNS ca are una de vanzare nou-nouta, in cutie.

Multa bafta!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Subscriu si eu la ce au zis colegii mai sus, da jos aparatorile si scrisul cu GTI... Restul masinii este super ok :) Bafta in continuare cu modificarile.

Link către comentariu

Frumusica masinutza :) dar "GTI"-u nu i se potriveste...asa ca mai bine da-l jos. La fel si aparatorile alea care o uratesc..

In rest..masina arata foarte bine, stopurile arata super fain..si se potrivesc :P

Spor la modificat..si poate ne intalnim intr-o seara prin centru :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!