Jump to content

Seat Ibiza Cupra

Emiliq
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!!

Am o mica rugaminte pentru toti cunoscatorii modelului CUPRA de la Ibiza(ultimul model)!!

Ma intereseaza acest model, dar nu prea cunosc multe despre el...nu ma refer la datele tehnice din carti, ci la comportamentul sau in diverse situatii.... si bineinteles avantaje/dezavantaje la fiecare motorizare: diesel/benzina.

Imi cer scuze daca s-a mai scris undeva acest lucru, dar nu am gasit cu ajutorul functiei Search.

10x...si drive safe :rolleyes:

Modificat de Emiliq
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am avut privilegiul de a conduce una din putinele ibiza cupra 1,8 t 180 cp din Romania, la un test drive organizat odata cu lansarea in Romania a noului Leon FR... comparand cu ibiza mea, m-am simtit ca in masina mea, nu sunt diferente mari, in afara de scaunele profilate sport, cadranele albe de la vitezometru si turometru, volanul imbracat in piele. In schimb pozitia de condus e mult mai joasa, suspensia mult mai tare si masina mult mai inchegata.

Cat despre motor... nu am cuvinte. Nu mi-a mai venit sa ma urc in a mea, atat de mult mi-a placut ibiza aia. Cred ca mananca la micul dejun golf gti, leon fr si altele. Cu o mica remapare motorul ala e bomba.

Singura problema ar fi pretul... care e de Leon FR, adica 19.500 euro CIP.

Link către comentariu

sta f bine pe sosea fata de alte hothatch-uri(mai putin clio) dar are un mare dezavantaj:pretul mult prea aproape de leon cupra cu care nu se poate bate la nici un capitol.

Link către comentariu

Eu n-as fi asa sigur... Leon Cupra are 1500 kg si 240 cp, Ibiza Cupra are 1200 kg si 180 cp.

Later edit: Ibiza Cupra are 0-100 in 7,3 secunde exact la fel ca Leon FR 2.0 tfsi, deci nu se poate pune cu Leon Cupra. Asta e, strategie de marketing si politica de preturi paguboasa.

Link către comentariu

eu ibiza cupra MK3 - vs noul leon Cupra 0-160 km/h egali ! si btw - motorul meu are k03 ( nu k03s cum are noua cupra ) ! Din punctul meu de vedere masina merita fiecare eurocent ! sa nu mai spun ca mi-as lua diesel-ul ! pfuuuu

Link către comentariu

nu k03s cum are noua cupra

cupra nou are k04 la fel ca si s3, gti edition30

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!