Jump to content

Probleme Cu Aerul Suflat In Masina

Jackal2002
 Share

Postare recomandată

Doar pe laterale, pe centrala sufla cald?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In decursul timpului au iesit buretei pe grilele de aer ?

Link către comentariu

Atunci trebuie sa desfaci prin bord sa ajungi la clapetele de directionare aer si sa inlocuiesti burete deteriorat de pe clapete. 

Link către comentariu

Trebuie sa demontez tot bordul sau este suficient torpedou și  consola centrala?
Mulțumesc pentru ajutor!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Daca vrei sa faci o treaba buna, trebuie desfacut complet bordul si data jos aeroterma de pe masina, altfel nu poti ajunge la clapetele de directionare/amestec aer. Asta inseamna inclusiv golirea si ulterior reumplerea instalatiei de AC cu agent frigorific. Mai jos niste filmulete, ca sa intelegi cu ce ai de-a face.

Pentru mai multe metode de reparatie, cauta filmilete cu "blend door" sau cu inlocuirea caloriferului la VW Golf 4. Oricum nu e imposibil, dar e migalos si mult de lucru, dar daca nu o faci, nu va mai functiona corect nici incalzirea si nici racirea pe timp de vara. Eu am inlocuit clapeta din fata fara sa demontez partea superioara a bordului, dar mi-a luat o zi si am avut o alta clapeta reparata la indemâna, insa nu as mai face asa.

Asa arata clapeta din fata, la mine.

IMG-20210522-WA0000.jpeg

IMG-20210522-WA0002.jpeg

Modificat de Remus66
Adaugare foto.
Link către comentariu

Se poate face operatiunea fara a demonta btot bordul, dupa ce se da clapeta din fata jos, ca se poate, se ajunge la cea din spate pe care se lipeste alt strat de burete sau alt material autoadeziv.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!