Jump to content

Chiptuning Tcmturbo / Unichip

Joe
 Share

Postare recomandată

...Roadrunner...

Eu zic sa va potoliti. Ati lamurit omul, alegerea ii apartine.

Iar facem topic de 15 pagini in 2 zile si n-ajuta la nimic. Fiecare face ce doreste cu masina si banii lui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

QUOTE:@ANSWERS pe ce te bazezi cind faci astfel de declaratii ?

simplu ........ ma bazez pe ceea ce am vazut cu ochii mei ......... instalatii electrice taiate LA MASINI NOI IN GARANTIE , adaugarea de componente electronice pasive aiurea , conexiuni de zici ca impletesc vreun cosulet...... in concluzie ...... masini facute PRAF :(

Link către comentariu

• 1 month later...

BOGDAN G zise...@Bogdan WRC nu este deloc adevarat ce spui tu, la RBN ai garantie la lucrare, adica in momentul in care iti pica turbina sau orice alta componenta din cauza softului Rabane plateste gresala, nu sunt multi care fac acest lucru .

De unde shtii nea bogdane ca plateste el??? esti patit sau stii tu pe vre unu??.....Parerea mea e ca cu abureli deastea ..ca platesc fac io dreg io..piatza e satula....Vorba aia Reclama inima comertului...

Modificat de pepinno
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!