Jump to content

Golf Iv Ocean

Mihai_20VT

Postare recomandată

vopseste si grila neagra si fa neaparat ceva cu gaurile din bara/capota ramase de la emblema, strica totul!

Link către comentariu

destul de reusit pt un variant,arata bine.eu i-as da jos literele de pe hayon (clear look) ca ar arata mai bine,parerea mea.

asteptam poze si cu interiorul masinii.

bafta multa si km fara prob

Link către comentariu
vopseste si grila neagra si fa neaparat ceva cu gaurile din bara/capota ramase de la emblema, strica totul!
mai am de asteptat o saptamana si imi vine bara fata de RIEGER care este cu tot cu grila, de aia n-am mai facut nimic la bara originala
destul de reusit pt un variant,arata bine.eu i-as da jos literele de pe hayon (clear look) ca ar arata mai bine,parerea mea.asteptam poze si cu interiorul masinii.bafta multa si km fara prob
m-am gandit si eu sa dau jos literele , dar dupa aceea trebuie sa revopsesc haionul?

post-15907-1188907942_thumb.jpg

Modificat de tdi4life
Link către comentariu

Banda aceea neagra chiar nu are ce cauta acolo pe capota (mai ales la caravan, mai ales ca este doar pe capota si nu pe toata masina si mai ales atat de lata), in rest se vede ca este un golf ingrijit. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masinuta ! S-o stapanesti sanatos si fara probleme .

Si eu sunt de acord cu ceilalti colegi referitor la jumatea de capota neagra . Da urat si n-are legatura cu nimic altceva de pe masina .

Si stopurile sunt interesante . N-ai o poza cu ele atunci cand functioneaza ?

Link către comentariu

nu trebuie sa vopsesti hayonu.cu un feon si putina rabdare le faci tu(sa te vad cum bagi tu golfu in baie :lol: )se dezlipesc usor,e banda dublu adeziva

Link către comentariu

Am vazut si eu o masina care seamana cu a ta, poate iti dau niste idei pt viitor. Pozele is facute cu telefonu si is de vreo 2-3 ani. Sper ca nu te supari ca le atasez. Oricum faina masina.

image032pa8.th.jpg

image033hn3.th.jpg

Link către comentariu
Am vazut si eu o masina care seamana cu a ta, poate iti dau niste idei pt viitor. Pozele is facute cu telefonu si is de vreo 2-3 ani. Sper ca nu te supari ca le atasez. Oricum faina masina.

image032pa8.th.jpg

image033hn3.th.jpg

mersi mult asa doream sa fac si eu dunga cea neagra , dar pana nu imi soseste bara de la rieger nu am ce face....thanx a lot man

Link către comentariu

salut...recomanda dupa ce vine bara sa faci stalpii negrii :D ar fi chiar ceva frumos. o varianta :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa, arata ingrijit. De acord si eu cu ceilalti cu banda neagra pe capota. Am vazut azi un variant alb cu bandouri si manere vopsite. Arata excelent. De altfel operatiunea asta urmeaza s-o fac si eu. Bafta !

Link către comentariu

Ar fi fost interesant daca ai fi continuat banda aceea neagra si pe restul masinii, asa parca nu-si prea are locul...

Link către comentariu
Am vazut azi un variant alb cu bandouri si manere vopsite. Arata excelent. De altfel operatiunea asta urmeaza s-o fac si eu. Bafta !
vezi ca daca nu ai bandourile polimerizate(adica pregatite pt vopsit nu va tine vopseaua orice ai face) bandoul polimerizat pt bara fata costa 180 RON.
Ar fi fost interesant daca ai fi continuat banda aceea neagra si pe restul masinii, asa parca nu-si prea are locul...
dupa cum am spus si mai sus ......urmeaza .....ms de sfat
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!