Jump to content

Montare Portagaj Pe Pavilion

octavp_2000
 Share

Postare recomandată

Salve,

Am un Passat din 2000, 1.6l. As vrea sa ii pun un rooftop dar nu stiu de unde si cum sa incep. Daca are cineva idei de preturi si cum poti sa iesi cel mai ieftin pebtru asa ceva si vrea sa impartaseasca experienta ar fi de ajutor.

Merci in avans.

Octav

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca te referi la sunroof (schiebedach, trapa :P ), nu stiu daca se poate. Eu unul as da orice sa imi pun trapa!

Link către comentariu

Cred ca se refera la portbagajul de pe masina. Am vazut ca au oferte speciale cei de la Augsburg dar in comparatie cu altii nu stiu cum stau.

Link către comentariu

Da, ma refeream la portbagajul de pe masina. Habar nu am cum se prinde si as fi vrut sa stiu si niste preturi pentru asa ceva.

Link către comentariu

Eu tocmai mi-am luat bare transversale Thule din aluminiu care au costat 188 euro T.V.A. inclus. Daca erau de otel, negre, erau 148 euro iar daca luam originale Audi ma costau 320 euro. :D Ce pui peste aceste bari sunt suporti de schiuri de la 70 euro in sus sau cutii din-acelea gen surf, nu le stiu numele, care incep de la 150 euro.

Link către comentariu

Imi cer scuze dar am uitat: am stat O ORA JUMATE sa le montez, pentru ca vin in milioane de bucati...pana si butucu de la cheie trebuie sa il montezi. In vreo 2-3 ore, o sa fac o poza si o sa postez cum arata barile si prinderea.

Link către comentariu

Niste poze ar fi cool. Acu eu stiu de portbagajul asta de pe vremea Daciei si din cate imi aduc aminte era destul de solid ( te puteai baza sa cari ceva serios pe el ). Dupa ce spui tu eu nu m-as putea incumeta sa car ceva de genul unei canapele pe el, sau ma insel ?:-)

Link către comentariu

Scuze de intarziere! ...si scuze de jeg. Problema este ca nu merg orice suporti peste aceste bare Thule si eu astept de doua zile vesti de la prietenii mei de la Pitstop :D sa vedem ce putem pune peste ele.

Link către comentariu

OT:

@VladMHL : Unde ti le-ai pus aveau si bare longitudinale ? Eu am deja un suport de snowboard (tot THULE) dar care se monteaza pe long. nu pe transversale si cum in curand incepe sa ninga trebuie sa-mi pregatesc masina (nu mai incap placile in portbagaj ca la Variant :salut: ) .

10x

Link către comentariu

Tot pe bari d-astea se pun si acele suporturi de snowboard sau surf. Uite-te bine la suport si o sa vezi ca ai prinderi pentru bari ca astea. Succes.

Link către comentariu

Daca zici tu .. O sa ma uit sa ma conving :salut:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cam scumpe accesoriile la Audi ( stiam eu dc nu mi-am luat A3 :salut: ) . M-am interesat la Porsche si pentru Golf au bare transversale originale la 199 Euro si imi voi pune pe masina cat de curand . :ok:

Link către comentariu

Eu pe golf am pus la Augsburg anul trecut si bare si suporti de schiuri Thule. Sunt multzumit, acum trebuie sa le repun pe masina, ca nu am umblat vara cu ele. Singura chestie putin enervanta este faptul ca ingheata din cauza zapezii butucul de la suportul de schiuri dar cu spray anti-inghet se rezolva imediat.

Link către comentariu

@gorrocs 199 euro ma costau si pe mine barile, dar fara TVA + suporti de 4 schiuri tot fara T.V.A=320euro :D iar cu T.V.A 380 :D. Am uitat sa specific mai sus! Si vezi ca pe barile originale o sa pui NUMAI suporti originali. Eu am dat pe bari Thule si suporti Atera(nemtesti) 250 euro si am ales varianta asta pentru certitudinea ca imi pot schimba ce vreau sa pun pe bari.

@motzu Am fost la Augsburg si exact ce am eu pe masina, ca bari, costa cu 25-30euro mai scump. :D

Link către comentariu

@Vlad

Prietene, cand le-am luat eu anul trecut erau in oferta, mai du-te odata si intreaba ce preturi erau atunci ..... :D

Link către comentariu

Gata fac si eu maine o vizita la Augsburg sa vad ce si cum .. nu ca nu as avea incredere in voi :D !

@Vlad Pe suportii tai incap 4 snowboarduri ?

Link către comentariu

@gorrocs Incap 4 perechi de schiuri sau un snowboard+2 perechi de schiuri, dar nu stiu exact daca incap doua snowboarduri. La Porsche aveau suporti de 6 perechi de schiuri, late cat toata lungimea barii si pe aia stiu ca intra doua snowboarduri sigur. Din pacate nu cred ca intra 4 snowboarduri pe suporti oricat de mari ar fi ei. :D

@motzu Bravo tie ca ai luat la reducere! Eu doar am luat sub pretul lor!

Link către comentariu

Nu prea inteleg pozele alea :D

Teoretic, orice bari pui pe masina direct transversal sau longitudinal+transversal, ar trebui sa suporte aceiasi suporti si aceleasi cutii, pentru ca difera doar modul de prindere pe masina. Sora mea are pe Suzuki Grand Vitara, bari longitudinale peste care a pus bari transversale si suporti. Acesti suporti merg si pe bari transversale puse direct pe masina, am incercat la un Ford Focus tot cu bari Thule. Eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!