Jump to content

Problema La Sistemul De Iluminat

robert28
 Share

Postare recomandată

De curand m-am alaturat cu mandrie membrilor acestui forum si pentru faptul ca sumt de curand posesorul unui golf 3 de care sunt foarte mandru.Problema mea sau nelamurirea mea ca sa zic asa consta in faptul ca nu pot cobori sau ridica farurile.Am scos modulul de lumini si spre stupoarea mea mufa care trebuia sa intre in modulul respectiv este de negasit.M-am uitat la faruri si nu vad nici motorasul care trebuie sa faca acest lucru desi in bord am acel modul de ridicat si coborat farurile.Va rog sa ma lamuriti si pe mine ca nu inteleg nimic.Sa fi fost schimbate farurile cu unele manuale?Masinia este din 1996 ianuarie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ar trebui sa ai 4 rozete ( albe ) cele din interior sant paentru reglajul "stanga - dreapta" si cele de pe extremitati sant pentru "sus - jos" , cat despre rotita de reglaj electric din bord e posibil sa fie de forma

Link către comentariu

Faruri cu reglaj electric? E posibil ca farurile sa fie inlocuite cu altele fara motorase, adica manuale...

Link către comentariu

Rozetele albe le-am gasit.Am vazut la mai toate golfurile 3 ca au reglaj automat si sincer pana acum nu am vazut nici una pe manual.O sa incerc maine sa le reglez pe timp de noapte.

Link către comentariu

multe au , putine mai merg , nici la mine nu mai merg motorasele , a trebuit sa le demontez sa le reglez manual ca sau blocat pe pozitia de "jos"

Link către comentariu

Multumesc de ajutorul dat la toti si o sa incerc sa le reglez intr-o noapte. :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!