Jump to content

Dotari Octavia 1.9 TDI 1998

r&d
 Share

Postare recomandată

Puteti sa-mi spuneti, cei care sunteti in tema, daca Octavia din 1998, cu motor de 1.9 TDI a avut ABS standard? Aer conditionat nu are, dar nu stiu ce versiune este...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Versiunile SLX aveau sigur, dar daca zici ca nu are AC inseamna ca nu e SLX.

Presupun ca e GLX neavand AC, si sunt aproape sigur ca avea ABS in serie pe modelul 1.9 TDI 90 CP. Daca era 1.6i GLX nu avea sigur ABS.

Acuma depinde si din ce tara provine masina, Octavia Elegance, Ambiente, Clasic pt Germania nu au aceeasi echipare cu omoloagele lor produse pt Romania.

Link către comentariu

Thx, masina este cumparata din Romania... un coleg vrea sa cumpere asa ceva si se intreba daca merita 7500 euro, la 130k km. Mie personal mi se pare cam scumpa mai ales ca nu are nici AC. Si pe ABS nu este sigur daca are sau ba.

Link către comentariu

e scumpa!am vazut un golf 4 din 2000 1,9 tdi 115 cp albastru marin,trapa,central, abs,scaune sport+volan sport,jante 16' 160.000km,acum adusa din Germania deci nu a circulat prin Romania,numai nu avea clima,la 8200 euro neg.dar e din 2000 e de 115cp,si totusi mai are ceva dotari si e folosita doar in afara tarii si cred ca asta spune multe.

Link către comentariu

eu vreau sa o vand pe a mea in acesti bani (7500euro). are ABS, aer conditionat, computer de bord si toate cele pentru anul respectiv - 1998; 130000 km. versiunea SLX - masina din semnatura.

Link către comentariu

Proprietarul nu stia daca are sau nu are ABS. In bord nu se aprinde nici un martor ABS. M-am uitat dupa blocul ABS, dar nu l-am vazut. E drept ca nu stiu implantarea elementelor la Skoda. Dar banuiesc ca masina asta nu are ABS, daca martorul din bord lipseste.Gresesc?

Link către comentariu

Nu gresesti, martorul trbuie sa se aprinda scurt la contact. Poti verifica prezenta senzorilor pe roti (daca ai chef sa te murdaresti :P ).

Link către comentariu

Intradevar daca nu se aprinde martorul din bord la punerea contactului inseamna ca nu are ABS.

Link către comentariu

Instrument cluster-ul la Octavia MY1998 are becuri pentru o parte a martorilor luminosi. Se poate ca becul pentru ABS sa fie ars.

Mai bine verifici existenta senzorilor de la roti sau frinezi violent pe un drum de tara cu mult nisip sau pietris.

Link către comentariu

M-am uitat intr-un catalog auto si acolo scria ca abia din 2000 ABS-ul a fost introdus in serie pe nivelul de echipare GLX (Ambiente) cu exceptia 1.9 SDI si 1.6 i.

Deci mai mult ca sigur masina aia nu are ABS. Pai fara ABS si AC, cu ce mai ramai? Cu inchiderea centralizata?

Nu merita masina aia...decat daca se negociaza masiv.

Link către comentariu

ti-am mai spus cu 8000-8500 eur gasesti golf tdi din 2000 care are si clima si abs si cine stie ce mai are..

Link către comentariu

Poti verifica prezenta senzorilor pe roti
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!