Jump to content

Sharanul Este Masina Care-mi Trebuia

Tepes Voda

Postare recomandată

:rolleyes: nu sunt la prima masina , pot spune ca stiu ce inseamna o masina care sa ofere comfort ..mai am si un BMW seria 5 , si va rog sa ma credeti ca acuma chiar am masina potrivita .Ofera tot ce trebuie sa ofere o masina ...

Link către comentariu
e mai spatios aia e clar, si totusi e VW :D poze ceva?
:lol: pai poze cand o veni nevasta cu masina din turul Romaniei
Adica intre BMW seria 5 si VW Sharan tu ai prefera Sharan-ul :icon_thumright:
pai acuma prefer Dacia ca Sharanul este plecat cu nevasta si BMW-ul cu baiatul pe la mare :)
Link către comentariu
:lol: pai poze cand o veni nevasta cu masina din turul Romaniei

pai acuma prefer Dacia ca Sharanul este plecat cu nevasta si BMW-ul cu baiatul pe la mare :)

o familie moderna, fiecare cu aia ma-sii :icon_thumright:

Link către comentariu

Depinde si despre ce serie 5 e vorba :icon_thumright: ....daca este modelul nou (de dupa 2004) atunci chiar e scula.

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

este 520 i din 90 ..in care daca nu esti atent adormi pe autostrada , asa de bine sunt facute scaunele si tetiera , se muleaza pe corp si ofera o pozitie deosebita in condus...

acuma deh , cu varsta , zic e mai confortabil Sharanul :(

Link către comentariu

In aceasta situatie este clar mai bun Sharan-ul din 2001 decat seria 5 din 1990...eu credeam ca ai un avion de seria 5 model nou :).

Link către comentariu

desi este din 90 bmw-ul merge ceas , nu am avut probleme cu el decat cu debitmetrul (din cauza de praf intrat pe langa filtrul de aer)iar daca vroiam avion de vanatoare luam 528 de atunci ..asa am preferat 520 , este mai linistit .

de asta am zis ca acum prefer Sharanul , din motive de spatiu si mai ales de motorina :huh:

Link către comentariu

Chiar nu ..daca mergi afar cu el pana in 110 km/h poti scoate chiar sub 7%.dar in oras( Bucuresti ) sub 15% nu vrea neam :Driver: d'aia e Bmw

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!