Jump to content

Golf 4 Reloaded

piratu bv

Postare recomandată

salutare tuturor

aceasta este masina mea.las pozele sa vorbeasca de la sine si astept pareri.

date tehnice:

anf 2001,

asv 110 cp

cip motor 140 cp 288 nm (masurati pe dyno)

pilot automat,

comp bord,

geamuri fata spate electrice,

oglinzi electrice si incalzite,

cotiere fata spate,

xenon

folie llumar

suport de pahare

sistem audio:

mp3 kenwood kdc psw 9521,

boxe fata stock,

boxe spate directed extreme,

subwofer sony xsl 121p5 1200w

condensator 1 farad

exterior:

extensii spoilere fata spate rieger,

jante corse speedline 245/45/17

pleoape kamei

praguri rieger

eleron rieger

masca.....(??????)

toba finala borla

stopuri cu led jom

urmeaza sa ii mai pun faruri cu angel eyes si cred ca suspensii sport.

12540040rv3.th.jpg mag2245gd4.th.jpg mag2248sh9.th.jpg mag2256jo0.th.jpg mag2259qc2.th.jpg mag2275bf7.th.jpg mag2282fk3.th.jpg mag2289re4.th.jpg mag2309vr8.th.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Si culoarea e la moda :vaidecapulmeu: ...Clean look

Link către comentariu

Superba masina.

Contrastul alb negru este incredibil.

spune-mi te rog, de unde ti-ai luat prelungirea spate, si cat te-a costat?

Link către comentariu

Te-am vazut o data pe viu acum vreo 2 luni, pe langa brasov dar nu am apucat sa vad bine masina. Eu veneam pe un sens, tu pe celalalt. Imi place cum ti-a iesit :vaidecapulmeu: si sper sa nu te opresti aici.

OT: pret pentru eleron si pentru prelungirea din spate si.. de unde le-ai luat?

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Scuze de off-topic, nu ti-am vazut masina prin brasov. Locuiesti cumva pe langa brasov ?

Ce cod are vopseaua ta ? ;) Superba masina. As vrea s-o vad live.

Link către comentariu
Superba masina.

Contrastul alb negru este incredibil.

spune-mi te rog, de unde ti-ai luat prelungirea spate, si cat te-a costat?

le-am gasit pe amandoua la un tip in timisoara pe net.le cumparase ptr el dar a uita ca avea break si nu se potriveau.pret? 100 euro amandoua

Te-am vazut o data pe viu acum vreo 2 luni, pe langa brasov dar nu am apucat sa vad bine masina. Eu veneam pe un sens, tu pe celalalt. Imi place cum ti-a iesit :vaidecapulmeu: si sper sa nu te opresti aici.

in brasov stau prin steagu.poate nu circul destul de des,dar strabat orasul zilnic de la un capat la celalalt de 2 ori pe zi cel putin.

OT: pret pentru eleron si pentru prelungirea din spate si.. de unde le-ai luat?

100 e

Oettinger :blink:

multumesc mult.habar nu aveam.macar acum stiu si eu si sper sa retin :frigbaitata:

Scuze de off-topic, nu ti-am vazut masina prin brasov. Locuiesti cumva pe langa brasov ?

Ce cod are vopseaua ta ? :banghead: Superba masina. As vrea s-o vad live.

sincer nu stiu ce cod are dar pot sa-ti spun ca masina a fost vopsita la reprezentanta la peugeot cu vopseaua lor iar albul este de peugeot si cred ca doar unul.

nu stiu cum dar as vrea sa particip la o intalnire cu posesorii de g4 din tara.

multumesc tuturor pentru aprecieri si laude.

Link către comentariu

foarte frumos golful,

cum face fata motorul/ambreiajul/cutia la cei +30cp si 53nm in plus ?

Link către comentariu

absolut dementiala,as putea sa zic si eu ce au spus cei de sus,abl ii vine traznet,se-ntretine usor si da bine.alte planuri mai ai?sau te opresti aici?

numai bine si km fara prob :blink:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ai. Ai schimbat multe la ea, dar ai incercat totusi sa nu exagerezi si ai reusit cu brio. Arata exact asa cum ar trebui sa arate un Golf 4. Imi place cum a iesit. Sai ai grija de ea cat mai multi Km de acum inainte.

foarte frumos golful,

cum face fata motorul/ambreiajul/cutia la cei +30cp si 53nm in plus ?

La asta iti pot raspunde eu, ca m-am lovit de aceeasi problema. Ambreiajul face fata, insa viata lui se scurteaza considerabil. E de preferinta sa se faca upgrade si la discul de ambreiaj si placa de presiune. Cutia nu are probleme, iar motorul se afla inca in plaja de siguranta.

Link către comentariu

Superba masina. Sa o stapanesti sanatos.

Unde ti-ai facut PIR de pe portbagaj, ala care sta in loc de TDI? Si cu ce l-ai lipit? Vreau si eu sa-i lipesc ceva pe fund Leon-ului.

Multumesc

Link către comentariu

literele cu pir se pot gasi pe alte masini din grupul vw.despre ambreiaj inca nu pot sa spun nimic cum se comporta ca nu am facut prea multi km(3-4000) dar pana in momentul de fata se comporta excelent si cei 30cp in plus sunt chiar simtiti.va multumesc tuturor ptr laude,intentia mea a fost sa fac o masina cat de cat placuta ochiului fara modificari exagerate.am incercat sa abuzez de culoarea alba(care se poarta) si am vopsit si bandourile si manerele si celelalte componente care se mai vad.ca si planuri de viitor as vrea sa ii pun suspensie sport ceva mai rigida si mai joasa putin,ca ar da si mai bine .o sa revin cu niste poze si inaintea inceperii modificarilor.pozele promise:dsc01944jm2.th.jpgdsc01943vg2.th.jpgdsc01942is0.th.jpgdsc01941ez9.th.jpg

Modificat de piratu bv
Link către comentariu

Superba masina, am si eu una tot asa alba ca si a ta (a mea e stock), pot sa spun ca albul e ff usor de intretinut si nu se vad zgarieturile :Driver:

Schimbarile is incredibile de la ce era si la ce s-a ajuns. Keep up the good work!

Link către comentariu

am sa revin si cu ceva poze acum dupa ce am schimbat si suspensia de la supersport.fata reglabila 50 mm iar spatele fix 35 mm.este cu totul alta masina,doar ca trebuie atentie maxima la orice denivelare sau groapa dar merita.daca cineva crede ca ar mai avea nevoie de ceva astept sugestii.thx all.

Link către comentariu

Daca nu intentionezi sa-i montezi angel-eyes, o alta varianta pe care eu as sugera-o ar fi sa schimbi farurile cu unele de R32, cele cu lupa...

Link către comentariu

din experientele colegilor de pe forum.. te-as sfatui sa eviti Hella Celis.. Se arde destul de repede (si de dubios) angel-ul din farul din dreapta parca... Si nu doar o singura persoana a patit-o.

Link către comentariu

mmmm.multumesc ptr sfat o sa ma mai interesez si o sa aleg solutia optima sa nu am prbl ca ala este farmecul si daca se ardeee.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!