Jump to content

Golf V - Alex Cbr

CBR

Postare recomandată

Am dat comanda pentru un nou Golf... :ceuameni:

Golf V GTSport 1.4TSI 140CP

- bluegraphit pearleffect, stofa antracit.

- climatronic

- alarma antifurt "plus"

- bancheta spate rabatabila asimetric, cotiera spate

- conector multimedia audio aux

- cotiera mijloc fata

- depozitare (sertare sub scaune in fata + plasa fixare bagaje portbagaj)

- ESP

- fara inscriptionare model si cilindree

- indicator presiune pneuri

- pachet lumini si vizibilitate 2 (oglinda retrovizoare heliomata, lumini la picioare, oglinzi exterioare rabatabile electric, senzor ploaie, coming/leaving home)

- radio sistem de navigatie "RNE MF DVD" (display multifunctional 6,5", DVD Europa (inclusiv RO), antena GPS, 10 incinte acustice, computer bord "plus")

- roata de rezerva normala din aliaj

- tempomat / cruise control

- volan multifunctional din piele

Vine in cam 12-14 saptamani. Cam mult timp de condus masinile prietenilor, dar asta e... Rabdare sa fie. :blink:

:icon_thumright:

---

Vechiul Golf (tot un V, 1.4TSI 140CP CL, negru) a suferit o dauna totala. A fost infipt intr-un parapet, a cazut intr-o rapa de cam 1-2m, dupa care a ars integral (poze mai jos). RIP, a fost o masina buna, nu am avut de ce sa ma plang. Nu era condus de mine la ora aia, oricum soferul a scapat ieftin (3 coaste rupte, mana stanga rupta in 6 parti, alte contuzii). Nu vreau sa discut prea mult pe tema accidentului. Oricum, recomandarea mea este sa fiti cat mai fresh cand conduceti. Drive fast, drive safe. Oricum, trecand peste...

13072007iz4.th.jpg 13072007001ca2.th.jpg 13072007002he0.th.jpg 13072007003lf0.th.jpg 13072007004my0.th.jpg 13072007005mi7.th.jpg 13072007006ao5.th.jpg 13072007008gz1.th.jpg 13072007009bn4.th.jpg

Modificat de CBR
Link către comentariu

banuiesc ca ai avut casco pe masina arsa... acum ti-ai luat-o pe cea noua din asigurare, sau???

Sa o stapinesti sanatos si sa nu aibe parte de ce a avut prima! :icon_thumright: si ce sa iti mai urez decit asteptare cit mai usoara pina vine! :ceuameni:

Link către comentariu

Doamne fereste ! :ceuameni:

Sa ai parte de mult noroc si km cu noua masina :icon_thumright:

Link către comentariu

DanTra: Casco era... Oricum, thanks a lot pentru urari. :icon_thumright:

shimano: Multumesc frumos. :ceuameni:

Modificat de CBR
Link către comentariu

Asteptare usoara si ai grija sa nu o mai dai la altii si sa te bucuri de ea ... drive safe !

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Inca un bluegraphite pearleffect :icon_thumright: Asteptare usoara & bafta cu masinuta. Sa nu aibe aceeasi soarta.

Link către comentariu

Inseamna ca ai fost multumit de motoras daca ai comandat la fel motorizarea.

Link către comentariu

ovidius: Thanks. :D Oricum, de fel nu prea dau masina, dar a fost un caz mai special...

wts: Cam asa... Oricum, privind jumatatea plina a paharului, acum vine GT Sport mai dotat. :)

DemenTZial: Nu o sa aibe aceasi soarta, sunt sigur de asta. :D

stefison: Foarte multumit. Aveam dubii intre asta si 2.0TDI-ul de consum, dar pana la urma tot la benzina care imi da un mare zambet pe fata cand ajunge in 4-6500 de ture am ramas. :lol:

Link către comentariu

De curiozitate intreb: ai imprumutat unui prieten masina ? Sper ca nu se afla cineva din familie in masina :D...

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

Slider2006: Era cineva din familie, dar dupa cum spuneam, nu a fost atat de grav pe cat putea sa fie. Acum e ok, in recuperare.

Link către comentariu

saracul golf :) .. ce infiorator arata, asa ars .. presupun ca se mai poate folosi / revopsi .. etc, si de asta se va ocupa firma de asigurari / cine o cumpara asa .. dauna fiind totala.

despre noul .. suna f bine configuratia, si inca ceva .. de cand includ pe DVD-ul de navigatie si Romania .. parca nu era pana de curand !?

in ultimul rand .. cum de te-a despagubit CASCO in conditiile in care nu erai tu la volan si s-a intamplat evenimentul, parca in contract scrie ca toate avariile sau evenimentele petrecute cu masina in prezenta altui sofer decat titularul de contract / utilizatorul nu sunt acoperite de despagubire ?

felicitari ptr noua masina si "RIP" ptr vechiul Golf :) !

Link către comentariu

wts: Asta cam asa e... :)

---

vrajit de fabia:

Crede-ma ca nu se poate refolosi. S-au topit jantele...

Navigatia nu stiu de cand e ok, dar e ok. E aceasi cu cea de pe Audi, pe care un prieten o are de ceva vreme...

Casco acopera si daunele facute de alti conducatori auto, in anumite conditii.

Link către comentariu

Sal CBR.....pacat de masina, nu ai mai dat niciun semn de viata de mult. Sa o stapanesti sanatos pe cea noua.

Link către comentariu

Salutare xqzme! :) M-am tot luat cu treaba si am neglijat vwforum... :) Lasa ca am revenit, ne vedem pe la intalniri (si noaptea pe la curse :D) cand o sa apara masina.

Link către comentariu
  • 6 months later...

A venit (de f.mult timp dar n-am mai intrat eu pe aici, spre rusinea mea)!

Poze mai jos. :icon_thumright:

img0066sq0.th.jpg img0069gl3.th.jpg img0071ef2.th.jpg img0072eq5.th.jpg img0074bz5.th.jpg img0075gy2.th.jpg img0076wt0.th.jpg img0080ra2.th.jpg img0081nr5.th.jpg img0082xx9.th.jpg img0084ne8.th.jpg img0086iz6.th.jpg img0121ms2.th.jpg img0123db6.th.jpg 30112007img1903js9.th.jpg 30112007img1904ig2.th.jpg 30112007img1914gg9.th.jpg 22022008img4457tz9.th.jpg 22022008img4466ga6.th.jpg 22022008img4468fb4.th.jpg

Link către comentariu

Multumesc mult!

Intradevar, nici eu nu mai vazusem antena ca asta pana au livrat masina. :rolleyes: Nu sunt prea multumit de ea, dar m-am obisnuit.

Link către comentariu

este in genul celor de bmw antena , un fel de coada de rechin :rolleyes:! lasand gluma la distanta frumos golfica si cat te-a ajuns cu totul?

Link către comentariu

sa stapanesti sanatos achizitia...

Modificat de ovidiuch
Link către comentariu

Multumesc tutoror de urari!

Ce nu ma incanta e antena "dubla". Putea sa fie doar coada de rechin, stil BMW... Si ca nu am harti de RO pe GPS... In rest, sunt multumit. ;)

Link către comentariu

Pai vezi ca se scoate usor antena si ramii doar cu coada de rechin. Eu asa am facut ca sa nu ramin fara :icon_thumright:

post-19979-1204812098_thumb.jpg

Modificat de Devastator
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!