Jump to content

Schimbare Maneta Schimbator

Roberto_Tyr_VW4
 Share

Postare recomandată

Roberto_Tyr_VW4

Deschid acest topic cu rugamintea de a afla cum se poate schimba maneta de schimbator si saculetu acela de piele, m-am tot uitat pe forum dar nu am gasit nimic care sa ma lamureasca in privinta asta, daca cineva a facut asta poate ma ajuta si pe mine, si masina este cea din semnatura.O zi buna si poate ma ajuta careva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Roberto_Tyr_VW4

Mi-am dat seama dar prea tarziu sper sa fiu scuzat.

Link către comentariu

da... si daca tot am vazut topicul asta as avea si eu o intrebare: cum se shimba "nuca" schimabatorului la un passat 2002 cu cutie manuala?

multumesc.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Salut claudiu_83,

Eu tocmai mi-am imbracat "fusta" in piele si am vazut si procedura de desfacere: se baga o surubelnita in lacasul "fustei" si se trage usor apoi se desface inelul cu care este prinsa nuca si gata.Pentru a putea schimba si fusta mai exista un inel de plastic care tine materialul si care se scoate destul de usor.Din cate am inteles trebuie sa ai grija cu acel" inel" sa nu se rupa.Eu am G5 dar cred ca procedura este asemanatoare si la masina ta.Oricum iti recomand sa te duci la cineva care a mai facut asa ceva sau daca iesti indemanatic bafta multa.

Ps; maneta nu se schimba

Link către comentariu

am avut si eu un G4 si nu am reusit nici cum sa scot nuca,nici prin desurubare,nici prin tragere.astept si eu cu interes metoda.

Link către comentariu

Salut claudiu_83,

Eu tocmai mi-am imbracat "fusta" in piele si am vazut si procedura de desfacere: se baga o surubelnita in lacasul "fustei" si se trage usor apoi se desface inelul cu care este prinsa nuca si gata.Pentru a putea schimba si fusta mai exista un inel de plastic care tine materialul si care se scoate destul de usor.Din cate am inteles trebuie sa ai grija cu acel" inel" sa nu se rupa.Eu am G5 dar cred ca procedura este asemanatoare si la masina ta.Oricum iti recomand sa te duci la cineva care a mai facut asa ceva sau daca iesti indemanatic bafta multa.

Ps; maneta nu se schimba

merci.

chiar am sa incerc acasa ca si asa vreau sa-mi pun o "nuca" jmechera :icon_thumright:.

Link către comentariu

La passat ca si la golf se procedeaza in felul urmator:

Se scoate cadrul din plastic pe care e fixat mansonul ridicand din partea din spate, apoi va iesi usor spre spate.

Nuca nu incercati s-o rotiti, nu trageti de ea. Rotita nu iese pentru ca are o canelura. Desfaceti cu o surubelnita siguranta metalica de sub nuca, de fapt trebuie largita atat cat sa iasa nuca cu tot cu manson in sus. Mai departe veti avea de demontat o bucsa din plastic care prinde mansonul sub nuca care la fel are o canelura si nu trebuie rotita. Bagati o surubelnita intre bucsa si nuca si departati usor pe contur. Va iesi pana la urma.

Spor la treaba !

Link către comentariu

Roberto_Tyr_VW4

Mercic mult Inginerule sa vedem metoda daca va functiona......

Link către comentariu

La mine iese desurubata nuca. Am schimbat nuca + husa de vinilin cu 100 ron la PBN.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!