Jump to content

Audi A6 Avant Quattro 2.5tdi

Ian

Postare recomandată

Din cauza unor 'soferi" care nu aveau nici olegatura cu parcarile pe aripa stinga fata si pe cea dreapta spate aveam urme de la lovituri cu usile altor masini cind le-au deschis in parcare.

Intrucit vopsitul era inifecient(costuri mari) am decis si am pus bandouri la toate aripile(gen A6 allroad)

Mie imi place cum arata acum

Ii pun citeva foto -poate sunt si alti interesati sau pareri :Driver:

Nu ma abtin sa nu pun si o foto pe o autostrada din Germania cu cruise control activat -consumul mi s-a parut extraordinar ;):D;)

post-7710-1188063821_thumb.jpg

post-7710-1188063829_thumb.jpg

post-7710-1188063838_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa te tina cati mai multi km fara probleme :D

Bandourile pe aripi nu dau foarte bine dar daca sunt practice in locurile un parchezi masina e bine

Drive safe ;)

Link către comentariu

consumul ala a fost constant la viteza aia sau lai prins doar o secunda si lai fotografiat?ca mie mi se pare cam dubios de mic.masina arata super sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Am facut mai multe foto.

Pe drumul de la Ingolstadt la Nurnberg pe autostrada sunt destule portiuni unde se urca si se coboara usor in linie dreapta.

Consumul a variat pe drum drept 7.7 l/100 si minim la usoara coborire-4.9l/100

Atasez si niste foto

De aceea le-am si facut pentru ca fata de ceea ce consuma in Bucuresti a fost o surpriza minunata :P

post-7710-1188106556_thumb.jpg

post-7710-1188106565_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!