Jump to content

Afisaj ceas si temperatura pe ecran radio

gav
 Share

Postare recomandată

Rasfoind ieri un alt topic (despre motivul vanzarii O2 si unele contraargumente-drive teste pe net) am gasit aceasta fotografie (http://www.turatii.ro/imgpop.php?rub=imaginiarticole&ncod=178) in care pe ecranul radioului Stream se afiseaza temperatura si ora. Aveti idee cum se poate ajunge la aceasta facilitate si daca pot beneficia si eu de ea? Mentionez ca eu am O2 Trend, fabricata sapt 22 2007, deci My2007 si am comandat si Maxi-Dot. Mi-ar fi f utila ptr ca as putea sa am afisata temperatura si in acelasi timp sa scap de informatiile, ptr mine inutile ale BC pe maxi-dot, acolo lasand postul de radio si frecventa, moment in care nu mai apare temperatura nicaieri. Daca se putea afla cu search pe forum inseamna ca nu sunt f priceput ptr ca am incercat dar nu am gasit. Va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nici eu nu aveam activata aceasta optiune. Consulta manualul radoi-cd-ului Stream ca scrie acolo ce si cum se procedeaza. Poti se setezi radioul sa se dea mai tare singur pe masura ce creste viteza de deplasare. Good luck!

Link către comentariu

...din setarile Stream-ului se afiseaza si ora si temperatura!!

Link către comentariu

Am citit, ce-i drept cand am luat masina, manualul dar nu imi amintesc sa fi gasit asa ceva, il am lasat la socrii si nu am acces la el, vad ca nici cel ptr download nu merge pe net. Ieri am tot incercat din menu, am gasit multe chestii, inclusiv cu reglarea volumului fct de viteza dar de astea doua nici un cuvant...

Link către comentariu

apesi MODE,apoi apesi pe butonul din drapta- sus fata de volum (cel care selectezi trackurile in mod descrescator) si apoi iti apare meniul cu TIME ON/OFF si TEMP ON/OFF...alegi tu ce vrei!!

Link către comentariu

apesi MODE,apoi apesi pe butonul din drapta- sus fata de volum (cel care selectezi trackurile in mod descrescator) si apoi iti apare meniul cu TIME ON/OFF si TEMP ON/OFF...alegi tu ce vrei!!

Multumesc mult, ma duc sa incerc!

Link către comentariu

...pentru putin,foarte putin!! :Driver:

Link către comentariu

• 2 months later...

Mie imi afiseaza pe MaxiDot ora cu AM/PM nu 08/20, iar pe display la Stream apare 05 si daca e dimineata si seara... :Driver:

Nu pot schimba sa imi arate 17 in loc de 5?

Link către comentariu

vezi ca poti seta din functiile maxi-dot-ului.

Link către comentariu

am gasit ulterior, merci. sper sa si functioneze setarile...

Link către comentariu

Nici eu nu aveam activata aceasta optiune. Consulta manualul radoi-cd-ului Stream ca scrie acolo ce si cum se procedeaza. Poti se setezi radioul sa se dea mai tare singur pe masura ce creste viteza de deplasare. Good luck!

De unde fac chestia asta, mai exact ?

Si inca o intrebare (pentru ca nu mai reusesc sa gasesc thread-ul), cum pot face ca pe maxi-dot sa-mi afiseze digital si viteza pe care o am (ca parca se putea de undeva) ?

Multumesc !

Modificat de dsylzy
Link către comentariu

Apesi pe GEO si acolo ai setarea GALA, aopi poti face setarea volumui, inspre 1 creste lent, in sus mai rapid.

Link către comentariu

Sincer nu cred ca se poate afisa la maxi dot viteza in mod digital. Poate mai stiu si altii mai exact.

Link către comentariu

Multumesc RIon !

@ Adrian82 - Acum am gasit ceva, cum ca ar mergem afisata viteza dar pe display-ul de la casetofon, still searching ...

Hai ca am gasit --> link

Modificat de dsylzy
Link către comentariu

Citez

"pt a intra in modul "service" se apasa concomitent tastele: "rece" + "ventilatie minus + econ

navigarea intre canale se face apasand deodata tastele de temperatura plus si minus"

Imi explica si mie la O2 ce reprezinta acele taste botezate rece, ventilatie minus si econ ?! In afara de Econ nu exista astfel de taste !!!!!

Sunt curios sa vad si eu ce afiseaza. Intrebarea are ? Ramane vreo urma ca ai folosit functia respectiva? Cum se iese din modul asta ?

Multumesc

Link către comentariu

mi se pare ca sunt comenzi pentru climatronicul clasic cu uni-zona, de pe octavia 1. nu sunt comenzi pt octavia 2. sincer nu m-a interesat asta niciodata si mai mult n-am cum sa te ajut.

de iesit din modul, presupun ca iese automat dupa oprirea motorului.

Link către comentariu

Hmm, acum vin si eu de la masina, le-am tot rasucit, insa nu s-a intamplat nimic :scratch: ! Am putut sa vad in schimb, cat mai am pana la revizie ! Pacat de faza cu Maxi-Dot, mi-ar fi placut tare mult sa fie ca la A6. sa-mi arate viteza digital ... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!