Jump to content

Versus De 24000 Euro

oaspetele
 Share

Postare recomandată

Hyundai i30 (fratele Ceedului) a aparut in Romania? Am vazut unul live si e simpatic, mai ales spatele (mie imi place).

Dar nu cred ca ofera cei 7 ani garantie...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• oaspetele

26

• Diesel

9

• Vlad MHL

5

• Pedro

5

Din cate stiu, 'e pe vine'...

Hyundai da o garantie de 5 ani...nu e o mare diferenta.

Link către comentariu

Oaspete, eu ziceam de C-Max, doar sa iti satisfaca nevoile de spatiu. Pretul pentru modelul C-Max 2.0 TDCi 140 CP in echipare Ghia (a 3-a din 4) este 16.690 euro fara taxe. Sa nu mai zic de ultima echipare, Titanium, cu 16.740 euro cip, dar nu cred ca e ceea ce cauti(are jante de 17"). Iar daca vrei si sportivitate, crede-ma, sigur vei fi multumit. Fa un test. :D

Link către comentariu

intre timp, totul a luat-o razna si am ramas cu gandul la o Mazda 6 mps.

2.3turbo 260 cp. tractiune integrala. consumul la o asemenea masina poate fi un factor perturbator.

mai studiem.

interesant Cmax-ul, dar pare mic. din pacate, nu avem reprezentanta Ford in Bistrita.

Link către comentariu

Pretul pentru modelul C-Max 2.0 TDCi 140 CP in echipare Ghia (a 3-a din 4) este 16.690 euro fara taxe. Sa nu mai zic de ultima echipare, Titanium, cu 16.740 euro cip, dar nu cred ca e ceea ce cauti(are jante de 17").

la o asemenea diferenta fabuloasa de pret intre cele 2 echipari, nu cred ca merita luata Titanium... Totusi, sunt 50 de euro intre ele...

oaspete, lasa-te invins de instincte si ia-ti un passat sau A6.

Prima optiune a mea era Octavia2, dar am inteles ca nici mort nu vrea skoda. Din cauza ciorii verzi de pe capota :D

Link către comentariu

Din cauza ciorii verzi de pe capota :)
Eeee...de fapt e un peste verde... ;)
intre timp, totul a luat-o razna si am ramas cu gandul la o Mazda 6 mps.2.3turbo 260 cp. tractiune integrala. consumul la o asemenea masina poate fi un factor perturbator.
Cu siguranta la puterea aia, consumul nu te va ierta. Si nici statul cu impozitul anual.;)
Link către comentariu

mi-ar sta foarte bine, doom.

mai putin bine ar sta piticii mei in spate, ca sa nu mai vorbim de bagaje. din pacate, singura optiune valabila din familia Golf pica.

Octavia ramane undeva, pe lista. n-am nimic cu pestele ala. iar Mazda aia are cilindree 2300. nu cred ca iese ceva exagerat. consumul, poate fi o problema. dar ma gandesc ca nu o car prin oras.

Passat-ul Confortline 2.0 tdi incepe de la 19800 cip. un minim de dotari inseamna 2000 de euro in plus. iesim tare din target, ca sa zic asa.

Reviziile la Ceed diesel se fac la 20000 km, asta insemnand maxim odata pe an, iar costul lor este decent.

Hyundai-ul nu ne place sub nici o forma. doar Sonata mai sta, cumva , agatata in calcule.

Link către comentariu

Passat-ul Confortline 2.0 tdi incepe de la 19800 cip. un minim de dotari inseamna 2000 de euro in plus. iesim tare din target, ca sa zic asa.

Da...ai dreptate.

Am configurat si eu un Passat Confortline si a iesit cam asa:

Passat Comfortline

Diesel / 2.0 litri TDI/ 140 CP / Cutie manuala - 6 viteze / 4 usi

Pret fara TVA:

EUR 19.802,-

Aer conditionat "Climatronic" EUR 305,-

Airbag lateral pentru locurile din EUR 251,-

Alarma antifurt cu imobilizator EUR 162,-

Auto-hold EUR 38,-

Faruri de ceata EUR 167,-

Nivomat EUR 553,-

Radio CD-player "RCD 300" cu functie EUR 106,-

Scaune fata incalzite si duze EUR 207,-

Volan piele (3 spite) EUR 132,-

Total:

EUR 21.723

Presupunand ca vopseaua metalizata ti-o da bonus agentul ...concluzia este ca pentru un Passat ar trebui sa mai amani putin achizitia.

Link către comentariu

oaspetele, imi vand eu Passatul 2.0 TDI, cutie manuala 6 trepte, CL, climatronic, jante, argintiu metalizat. Pret 21.500 euro, masina e pe PF, pret de catalog undeva pe la 26.000 euro+taxa de prima inmatriculare, cumparata din reprezentanta in ianuarie 2007 si are 12500km. La WeltAuto in CJ am primit pe ea 20 mii euro. O vand ca sa imi iau altceva...Daca te intereseaza, da mesaj privat.

Edit: Era sa uit, are la optiuni si Airbagurile de pe spate deci e pachetul complet si faruri de ceata plus boxe fata-spate.

Modificat de adi76
Link către comentariu

Well...ca sa iti lasam postul pe topicul asta trebuie sa mai lasi 500€ la pret. :banghead:

Ce vrei sa-ti iei? Touareg sau Q7? :beerchug:

Link către comentariu

Din pacate nici una dintre astea, de data asta incerc un SUV de la ceilalti :banghead:. Daca as fi luat Q7 mi-ar fi dat 21 mii pe Passat la buy back. Ce e drept, nici nu m-am tiganit inca cu ei ca sa dea mai mult. :beerchug:

Link către comentariu

Personal am luat un Accord 2.0 iVTEC Elegance. Elegance a fost o serie limitata (poate vor mai fi) de Executive fara tapiteria de piele. Pretul CIP 18K. Masina are in schimb tot in afara de navigatie si piele (tot ce se pune pe Accord):

-VSA

-CC

-Clima "bizonica"

-Scaune incalzite cu reglaj electric

-trapa electrica

-xenon, splator, cu senz de lumina

-senzori ploaie si antiorbire retrovizoare

-alarma

-jante alu 16"

-CD changer

-car kit BT

Motorul 2.0 daca nu tragi de el nu consuma, eu cu 4 pers in rodaj, am mers Brasov-Buc (5.7%) si retur (actualizat) 6.1%. Media pana acum este undeva la 8.1%, dar mers domol de rodaj. Masina e ceva de vis :lol:. Singurul minus pt tine este incarcarea in portbagaj. Exista si Tourer, dar tre sa-l iei din afara RO.

Link către comentariu

accord-ul ramane in carti. se incadreaza si in buget (~23200 ddp), arata si bine si e o honda.

din pacate, nu prea sint service-uri prin zona Bistritei. cica Brasov-ul e cel mai apropiat service de incredere.

acuma, o fi Honda fiabila, dar cand e sa ai ghinion, gasesti aschii si in ...zda.

:)

Link către comentariu

• 1 month later...

Da, am luat-o. Intai trebuie sa imi fac mea culpa, dar sincer oboseala si lipsa de timp m-au impiedicat sa impartasesc vestea. Nici acuma nu stau grozav, iar masina nu e prea curatica, asa ca cu pozele mai asteptam. Pe autostrada m-am dus spre 240, da atata, n-am avut nerv sa-i incerc limitarea...sint incaltat cu pneuri de iarna. incet incet incep sa ma obisnuiesc cu masina. ajung la 80km/h dintr-o acceleratie mai sustinuta, suna frumos odata ce urca in ture, si cand stiu ca ma plimb 10-20 de km parca nici nu ma mai intereseaza consumul. o sa incep de joi sarabanda hartiilor (la boxe), sa vedem, o inmatriculez au ba anu asta.interiorul e super fain la masinuta asta, comod si elegant, totodata.instalatia de sunet Bose nu e chiar atat de tare precum reclama, dar e ok.navigatia e super, nu pot decat sa sper ca se va scoate si pentru romania asa ceva. in germania m-a deviat odata pentru un mic stau...portbagajul e incapator, locurile din spate sin ok, are cotiera cu suport de bauturi si in spate, iar scaunul soferului se regleaza electric.mai contine cruise control, xenoane, incalzire in scaune, piele si multe alte prostii.tinuta de drum e intr-adevar exemplara, doar suspensia ferma s-ar putea sa ma zdrangane un pic pe minunatele plaiuri bistritene. d86e_27.JPG

Link către comentariu

hehe...f tare. cred ca sunt f putine MPS si chiar mai putin in zona ta.

imi place. sa o stapaniti sanatosi.

un consum..ceva?

Link către comentariu

mersi bocu !

10.5% pe autostrada si un pic mai mult (12-13%) prin Bistrita, dar inca destul de putin pentru a fi concludent.

n-am scos untu din ea.

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

aflasem eu ceva ceva de la un "pasaroi" cu o mazda venita, dar nu stiam cine e proprietarul :lol:

inca un motiv sa vin sa va vad :lol:

Link către comentariu

Sa o folositi cu placere! :lol:

Oricum e o achizitie mult mai nimerita decat o Kia Cee'd combi de care ziceai ca iti statea in gand.

Cred ca pretul acestui MPS te-a facut sa treci peste doua inconveniente:

- cilindreea de peste 2000cmc - fiscalitate :lol:

- faptul ca in noiembrie se va vinde noua Mazda 6 (dar foarte probabil nu va avea motorizarea MPS) :))

Deci cat ai dat pe ea? :)

Link către comentariu

O alegere foarte buna. Bine ca nu stai in Bucuresti, altfel consumul te-ar fi daramant psihic. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

felicitari domn` inspector :0deci... asta e... se lasa din nou cu gratare si cu bericici, trebuie udata masina si sfintit motorul, ca altfel iti vor bate culbutorii si iti vor tzacani tachetii. Hough!felicitari domn` inspector :0deci... asta e... se lasa din nou cu gratare si cu bericici, trebuie udata masina si sfintit motorul, ca altfel iti vor bate culbutorii si iti vor tzacani tachetii. Hough!PS: sambata dupa ora 14 sau duminica oricand ar fi OK, locatia te lasam sa o stabilesti tu. Suna-ma pe numarul pe care il stii (ala care incepe cu 07...)

Link către comentariu

18500 iuro plus taxa.

vlade, sint tare in psihic. consumu "oficial" in oras e 14, asa ca stiam dinainte la ce sa ma astept. totodata, masinuta asta nu va vedea prea des "orasu", cel putin deocamdata. nu e facuta pentru asa ceva (ambreiaj mai dificil si suspensie mai ferma)

Link către comentariu

18500 iuro plus taxa.

Exact ce banuiam. Una noua la noi ar fi cam 34000€ plus taxa, si nu stiu daca ar avea absolut tot ce ai pe masina. Ai facut un deal cumparand-o.

Link către comentariu

poi sa vedem daca imi amintesc

tractiune integrala permanenta- Active Torque Split 4-Wheel-Drive system , sistemul din spate diferen

Link către comentariu

d-nul oaspete,foarte faina masina,mie personal imi place mazda. sa o stapinesti sanatos si sa te poarte numa cu bucurii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!