Jump to content

Versus De 24000 Euro

oaspetele
 Share

Postare recomandată

uite un exemplu

http://mobile.de/SID8VzgfpLXya0xRCo.qfBiXg...1228220053&

in caz ca nu merge

VW Passat 2.0 TFSI Sportline -Leder/Navi DVD/Alu 17 Kategorie: Limousine

EUR 21.998

MwSt. ausweisbar

Daten:

Gebrauchtfahrzeug, 23.500 km,

147 kW (200 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Euro 4, Erstzulassung: 05/06, HU: 05/09, AU: 05/09, Klimaautomatik, Shadow Blue (blau)-metallic, 4/5 T

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• oaspetele

26

• Diesel

9

• Vlad MHL

5

• Pedro

5

Vekau, cu banii disponibili pentru o masina noua, mi-as lua ceva tare de dincolo. singura problema e a garantiei.

nu cadea in capcana garantiei!! pentru ca la noi este o capcana. daca iti aduci ceva de afara, este mai sigur sa deschizi ochii bine decat garantia de aici la lucru nou. stii bine cati au avut probleme cu masini cumparate de noi de aici, probleme care nu au aparut la masini rulate aduse din Germania...

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

Vin si eu cu o idee: o masina de familie Toyota Avensis. Dealer apropiat ai la Baia Mare.

Toyota Avensis sedan 2.0 benzina(147 cai) executive -23,848 DDP : xenon,jante aliaj 17, radio cd-mp3 cu 8 boxe (sa stii ca nu se aude rau), airbaguri peste tot., tapiterie piele, insertii lemn. Si multe altele. Portbagajul e foarte incapator). Spatiu interior de invidiat. COnsum de benzina bun. Eu am 1.8 avensis si consuma f. ok si merge la fel de ok.

Daca vrei break (care arata bine la avensis) - e varianta diesel de 150 de cai (ai zis mai mult de 140cai) -24.951DDp. Mai e si motorul diesel de 126 de cai mai ieftin la wagon - 23.253. Astea sunt preturile de la dealer.

Eu iti recomand masina din proprie experienta fiind foarte multumit de masina.

Link către comentariu

Toyota Avensis sedan .... Spatiu interior de invidiat.

Spatiul interior este exact cat intr-un golf. Nu se compara nicidecum cu spatiul interior al pasatului. Cunosc bine ambele masini. Pe latime interiorul este ingust in Avensis.

Link către comentariu

sincer, nu agreez Toyota. sint masini bune spre foarte bune. da nu-mi spun absolut nimic.

Link către comentariu

Ca sa nu mai spunem ca Toyota Avensis, care de departe e foarte fiabila, se adreseaza in special persoanelor de varsta a-2-a spre a-3-a. Nu are un look prea sportiv e mai degraba un look conservator. Eu personal am condus Avensis si pot sa spun ca e o masina cinstita dar nu de fitze. Ca spatiu interior sa spunem ca e un pic mai mare ca si o Bora ( de sedan vorbind ) iar elementele interioare nu impresioneaza prea mult prin calitate. :lol: Safe

Link către comentariu

Poti astepta lansarea Superb2.. pe de alta parte tocmai pentru ca este la sfarsit de cariera poti obtine niste configuratii bune la un pret mic.

Link către comentariu

octavia RS TDI noua, HONDA ACCORD 2,2 I-CTDI ( 25.500 noua) sau SH, Passat B6 dar NU TFSI ( vei avea un soc la consumul in oras avand in vedere ca pleci de la un TDI de 101 CP)- motor care nu tine cu familia :mellow:

Link către comentariu

De ce nu te orientezi spre un BMW serie 5 de ultima generatie ? Cu 23.000 ai putea sa cumperi un 520 pe benzina cu dotari full (piele, xenon, aliaj, etc). Un exemplu de pe Autovit: http://www.autovit.ro/vs2cautaauto.php?sub...+Cauta+%21+++...

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

nu-l trimiteti in gura lupului.....

Link către comentariu

octavia RS TDI noua, HONDA ACCORD 2,2 I-CTDI ( 25.500 noua) sau SH, Passat B6 dar NU TFSI ( vei avea un soc la consumul in oras avand in vedere ca pleci de la un TDI de 101 CP)- motor care nu tine cu familia :D

Sa stii ca socul nu e mare rau, eu la motorul V6 3.2L consum cam 16% in oras la un mod de condus destul de echilibrat :D Pretul de la B6-le de mai sus e cam bun, iar culoarea interioara e exact cum am eu, e de vis.

Link către comentariu

da dar nu ai turbo :D . Si cum ai zis, mers echilibrat....... Daca te dai la ea cum te dadeai la fostul tdi de 101 e jale :D

Link către comentariu

Sa stii ca socul nu e mare rau, eu la motorul V6 3.2L consum cam 16% in oras la un mod de condus destul de echilibrat :Driver: Pretul de la B6-le de mai sus e cam bun, iar culoarea interioara e exact cum am eu, e de vis.

In ce oras scoti 16%? In Bucuresti imi vine destul de greu sa cred...poate doar noaptea, sau daca mergi mereu subturat de grija consumului, caz in care nu mai are rost sa iei un astfel de motor....

Link către comentariu

Skoda Octavia Combi 2.0 TDI - fiind mult mai dotata ca un Passat la banii aia. Spatiu, tehnologie VW, robustete, eleganta, putere, ce mai vrei? Nu aruna banutii pe Passat doar pt. numele lui.

Parerea mea :Driver:

Link către comentariu

da dar nu ai turbo :Driver: . Si cum ai zis, mers echilibrat....... Daca te dai la ea cum te dadeai la fostul tdi de 101 e jale :lol:

Echilibrat inseamna ca nu ii dau in cap de nebun :angry: dar pe cheiul girlei de la Piata Unirii pina la Mihai Bravu si de acolo stinga pina la Calea Vitan ii dau de n-are aer :lol:

@Ice_2k: In orasul Bucuresti... Intreaba-l si pe colegul Nae cit ii ia in oras, ca avem acelasi motor ( la el era cam 17% dar are un traseu cam aglomerat spre servici). Consumul mediu combinat pe BC pe 1200 km este de 13.5, in conditiile in care am facut cam 450 de km in afara orasilui, unde i-am dat cam tare si am avut atunci medie de 11%. Traseul meu de la servici acasa si invers e destul de simplu, nu exagerat de aglomerat. Si sa fie cu pardon, nu mi-am luat motor de 250 de cai ca sa am grija consumului, daca ne intilnim intr-o seara la CP o sa auzi tobele cum pocnesc cind se racesc... :lol: Oricum de mersul subturat sau supraturat se ocupa cutia DSG :lol:

Si ma scuzati ca-si cam :Driver:

Link către comentariu

Guest somebody
Skoda Octavia Combi 2.0 TDI ... Spatiu, tehnologie VW, robustete, eleganta, putere, ce mai vrei? Nu aruna banutii pe Passat doar pt. numele lui.

Parerea mea :D

Sint cam acrii strugurii, sau numai mi se pare mie? :D

Link către comentariu

Sint cam acrii strugurii, sau numai mi se pare mie? :D

Pai hai sa vedem cat de acrii: cu banii pe care i-am dat pe o O2 2.0 TDI as fi putut sa-mi iau lejer un Passat Comfortline 2.0 TDI, insa nu cu atatea dotari ca O2. Plus ca am mers f. mult cu ambele masini si pot spune cu siguranta ca O2 este un pic mai fasneata, probabil datorita faptului ca este un pic mai usoara...

In fine.. reiterez afirmatia mea din post-ul anterior :D

Multa bafta!

Link către comentariu

dar nu are 5 stele la crash cum are passat-ul. Avantaje si dezavantaje. La banii astia eu as lua fara probleme Octavia RS TDI.

Link către comentariu

Irelevant! A luat 4 stele pt. ca dotarea standard NU contine airbag-uri laterale. Atata tot. Pui airbag-uri laterale si o faci de 5 stele. Audi Q7 de asemenea a luat 4 stele :)

Inseamna ca nu e o masina sigura? :)

Link către comentariu

da da.. am cercetat si eu putin testele alea NCAP. Ma interesa o comparatie Accord - O2.. am constatat ca Accord a fost "trantita" si in testul contra stalp lateral (nu doar bariera) si a primit 2 puncte in plus. Care au contat la suma finala. O2 a fost aleasa fara airbaguri laterale (si chiar si asa a obtinut cifre maxime in test la side impact) si nu a fost lovita si de stalp, deci dintr-un foc 2 puncte minus.

Cititi cu atentie testele si comentariile. Cele 4 sau 5 stele ca rezultat final nu sunt elocvente :)

Passat: http://www.euroncap.com/tests/vw_passat_2005/219.aspx

Octavia: http://www.euroncap.com/tests/skoda_octavia_2004/206.aspx

PS: Observati cele 4 puncte castigate de Passat in plus datorita testului Pole si a Seatbelt reminder.

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

va indepartati nitel de topic, dar nu-i bai. toate masinile vehiculate acolo sint sub atenta-mi obeservatie. doar ca titlul topicului spune clar 24000 ddp.

pe langa achizitia masinii, mai ai de platit taxa de prima inmatriculare, inmatricularea propriu-zisa, asigurarea si in mod aproape sigur, prima rata la casco.

astea pot depasi lejer 1000 de euro, asa ca...

masina va fi folosita, pe cat posibil, doar extraurban. acuma daca sotia va avea nevoie de masina concomitent cu mine, asta e. dar kilometri prin oras vor fi, in principiu, nesemnificativi.

sincer, am ramas placut suprins de kia ceed. am masurat spatiul in spate 9-10 cm in plus fara de golful 4 variant. in varianta sporty wagon, pana si portbagajul e mai mare. iar ca pret, pe motor similar 2.0 crdi 140 cp si echipare de top, iese mai eftina cu 3000 de euro. basca diferenta de dotari...

A06.jpg

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

Well...cu tot respectul, chiar daca vrei sa tii masina mai mult timp, ar trebui sa-ti iei ceva ce isi pastreaza mai bine valoarea. Kia nu e un exemplu de dat in privinta asta.

Decat sa iei o Kia noua fie ea turbo-diesel si combi de 21000€ mai bine iei de banii aia un SH premium din clasa medie superioara. E doar o parere, totusi.

LE. Clasa medie superioara la mine inseamna: E-class, 5-er, A6, S80...

Link către comentariu

Oaspete, ce faci, nu ma intrebi si pe mine ce parere am? :banghead: Inainte sa iti recomand kia cee'd pentru raportul calitate/pret foarte bun si garantia de 7 ani, iti propun un C-Max! Am avut test cu el acum doua saptamani si crede-ma ca am ramas placut impresionat chiar de varianta cu motor 1.8 TDCi de 115 CP. Arata sportiv, se conduce fara probleme si mai "agitat", are materiale de calitate si portbagaj mare. Fa un drive-test. :vaidecapulmeu:

Pe a treia pozitie ti-as recomanda Octavia break. Succes.

Link către comentariu

servus Vlade, ce parere ai ??

:vaidecapulmeu:

S max era si in vederile mele, daca vedeai primele posturi. insa motorul de 115 cai mi se pare prea mic, iar cu cel de 140 cp ies din zona celor 24000 euro.

ok, exista si varianta SH, si aici ii raspund si lui Diesel. nu-mi permit sa dau peste 20 000 euro pe o masina care nu are garantie. in mod cert, o astfel de masina as tine-o putin timp, pentru a evita riscurile. Cee'd-ul ma scapa timp de 7 ani de grija asta, timp in care masina aproape ca se "amortizeaza"...

si apropo, varianta foarte dotata a "semintei" nu sare de 20 000 euro.

E-class, 5-er, A6, S80...intr-adevar, masini bune cu valoare mare la revanzare. insa nu mi-as permite decat masini cu un rulaj foarte mare, submotorizate si fara dotari. in plus, am mai zis, am o "jena" sa cumpari SH-uri din Romania. iar din Germania, deja de la 2500 cm3 cilindree se platesc 2000 euro taxa de prima inmatriculare.

Link către comentariu

nu-mi permit sa dau peste 20 000 euro pe o masina care nu are garantie.

Well...te inteleg perfect . Si eu sunt pe aceeasi baricada.

Ideea era data in extremis...sincer a da 20000€ pe o Kia mi se pare ca e o chestie care da bine doar contabil si pe hartie prin prisma a celor 7 ani de garantie. Care sa nu uitam este totusi platita bine prin faptul ca tot timpul asta vei merge doar la dealer in service. Contabil insa nu e o problema, repet.

In rest, pretul mi se pare foarte apropiat de segmentul VAG, chiar daca sunt unele diferente de echipare in favoarea Kia.

Interesante de la Kia imi par doar doua modele in acest moment, care insa nu se incadreaza in nivelul tau de pret. Una e cee'd-ul de baza de 10000€CIP, care e o oferta ieftina intr-adevar si Kia Sorento care prin look-ul ala vechiul ML si motorizarea 2.5 d 170cp te face sa crezi ca ar merita vreo 23000 € CIP.

Mentinand ideea de a lua ceva nou ce-si pastreaza mai bine valoarea, poate ca un Passat Comfortline la 20000€ CIP sa fie cea mai buna varianta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!