Jump to content

Jaluzea Luneta


eXtenZy
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Mi-am cumparat recent de pe ebay.de jaluzeaua pentru geamul din spate cu tot cu luneta, pretul : CHILIPIR 2mil cu tot cu expeditie. Nu este electrica, dar decat nimic... :)

Problema este ca neavand instalata din fabrica jaluzeaua nu am clemele care o tin deschisa (evident, nu?), de aceea rog pe cineva binevoitor care are pe masina instalata jaluzeaua sa posteze niste poze cu locul unde sunt montate respectivele cleme. Dau o :) cu prima ocazie.

Promit ca fac un DIY pentru alti doritori :) .

Cateva poze cu jaluzeaua care trebuie sa vina :

fa56dfaa4758445280f1485gv6.th.jpg0566561ae8a944dcb761f0anh7.th.jpg79646f2507b04a2089907b4uv6.th.jpg2765aa4531b14e6e89d2be7kq0.th.jpg627f3b22e2e84554b8349c9ea0.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mijto! :)

Sunt offtopic dar as avea o intrebare. Nu era mai usor sa-ti pui folii pe geam si gata?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:) eram sigur ca ma va intreba cineva de ce nu am pus folii.

Sincer... nu am o explicatie ca lumea, pur si simplu mi-o placut ideea, mi-o placut pretul (jaluzeaua noua de la stealer ii ENORM de scumpa) si am actionat.

Sunt de abia la inceput cu modificarile OEM ce vreau sa le fac care au echivalente mai ieftine si/sau mai usoare, dar asa imi place mie :) , deci o sa mai ma vedeti cu posturi de genul asta :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut !

Parerea mea este ca merita.

Au existat astfel de accesorii pe passat-ul B5,5 la vreo echipare sau ca obtional?? (intreb asta pt ca eu nu am vazut pana in prezent). Daca raspunsul este da , cred ca sunt foarte rare!

Totusi daca jaluzeaua este OEM, ar trebui sa se gaseasca in programul ETKA la dealer toate componentele, iar sfatul meu este sa inlocuiesti si partea de sus unde vine prinsa, daca vei face vreo improvizatie nu va arata foarte bine.

Poate ne pui si noua aici lik-ul de pe ebay de unde ai comandat-o. Multumesc!

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au existat astfel de accesorii pe passat-ul B5,5 la vreo echipare sau ca obtional?? (intreb asta pt ca eu nu am vazut pana in prezent). Daca raspunsul este da , cred ca sunt foarte rare!

Eu am vazut, dar nu am pe masina. Raspunsul la intrebarea ta este ca exista in dotari. Nu stiu in care, dar am gasit in manualul de utilizare pentru Passat. Sunt de doua feluri: Manuala si electrica.

manualaf0.th.jpg electricpr0.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Am ETKA si deja stiu exact ce trebuie cumparat si costurile, numai problema este ca nu exista (sau cel putin nu am gasit eu) un suport special in care sa se fixeze clemele care tin deschisa jaluzeaua. Asta caut eu in poze...

Jaluzeaua am gasit-o aici. De asemenea am vazut ca mai are una, dar cu alt cod de culoare (petrol/antracit) aici. Daca se incumeta cineva si vrea sa o cumpere pot sa ajut in aceasta privinta (pretul total ajunge la 2 mil + taxele postale din Deva la cine o doreste).

Din cate am vazut eu, cautand pe forumuri, nu prea se gasesc jaluzelele electrice, iar in ETKA lipseste orice descriere a lor, nici macar in ELSA nu am gasit... Dar din moment ce am cumparat-o pe asta raman cu ea (cel putin pana termin cu celelalte moduri).

Sa vad acum cum o sa reusesc sa o montez, oricum improvizatii nu am de gand sa fac vreau sa para STOCK :).

Daca mai aflu ceva informatii o sa postez aici.

Etka.pdf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Raspunsul vine din State :lol:

Asa arata clemele care tin jaluzeaua deschisa:

p070825020ps8.th.jpgp070825021yu4.th.jpgp070825022xi5.th.jpg

Am si comandat clemele respective cu suruburi si capacele. Din cate se vede din poze clemele is tinute doar in suruburi de plafon, asta e bine si nu e bine:

Inseamna ca nu trebuie dat jos plafonul pentru a monta clemele (e bine), dar trebuie sa bag doua suruburi prin plafon. Banuiesc ca trebuie sa fie ceva gaurele in care sa intre suruburile, dar sa fie mascate de plafon, si pentru a le afla, m-am gandit sa iau un ac mai lung si sa incerc sa le caut exact pozitia (avand in vedere ca jaluzeaua nu poate sta "cas" zona unde trebuie cautat este mult restransa). Stie careva o solutie alternativa?

Oricum pana ajung clemele si jaluzeaua nu pot stii exact cum se monteaza...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 years later...

Buna ziua,

 

Stiu ca si la bora exista o astfel de perdea cu tot cu polita din spate de la luneta. Ma poate ajuta cineva cu un cod sau cu un site unde pot gasi asa ceva? . va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!