Jump to content

Passat Variant 1995 - Bec airbag

BOR
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am un VW Passat 1.9TDI din 1995, si de la o interventie la bord (schimbat becuri de iluminare) beculetul de airbag nu se mai stinge. Ce ar putea fi si cum as putea sa rezolv problema?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este nevoie de o scanare pentru a putea stinge becul ( a aparut o eroare in controlerul de airbag ).

Link către comentariu

Te ajut eu, suna-ma! (Sunt fierbinte :) )

Link către comentariu

• 5 months later...

becul e comun cu cel de la abs!!

Salut!

Am un VW Passat 1.9TDI din 1995, si de la o interventie la bord (schimbat becuri de iluminare) beculetul de airbag nu se mai stinge. Ce ar putea fi si cum as putea sa rezolv problema?

Multumesc.

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

• 5 months later...

Am avut si eu problema cu becul ramas aprins dupa ce am schimbat radiatorul de incalzire s-a rezolvat a doua zi dupa ce au demontat din nou bordul si au observat ca atunci cand au scos ramforsarea de la bord cu aeroterma s-a desfacut o mufa undeva in zona stalpului dr. fata zona in care nu au umblat si dupa ce au remontat totul la loc au vazut calculatorul de airbag au sters eroarea si acum se stinge becul.

Mentionez ca dupa inlocuirea radiatorului de incalzire VAG-COM-ul nu vedea de loc calculatorul de airbag.

Bafta si va doresc sa nu fie nevoie sa faceti aceasta operatiune care pe langa ca dureaza foarte mult (doi oameni au muncit toata ziua pentru asta) si surpriza la buzunar a fost mare initial la telefon au spus 50 EUR manopera la sfarsit mi-au facturat 500 RON spunand ca credeau ca e la fel ca la modelul anterior de Passat, am platit ca trebuia sa rezolve problema cu airbagul.

Link către comentariu

• 9 months later...

Si la mine se aprinde de ceva vreme becul la airbag, dar eu am "rezolvat-o" mai simplu : am deconectat mufa din spate si...salutare. Nu se mai aprinde nimic. Asta pana cand oi avea bani ca sa ma duc la vre-un tester ca sa vada de la ce se trege beleaua. Mai ales ca trebuie sa mai schimb si un senzor de ABS de pe dreapta fata si, din cate am inteles, tot la calculatorul tester trebuie sa ajung, ca sa stearga eroarea dupa ce montez noul senzor...si trebuie sa ma grabesc, ca plec la mare in august cu masina.

Link către comentariu

vezi ca sunt in piatra, SUNAMA PE 0740983295 SI TE REZOLV EU FREE cu scanarea(tester)

Link către comentariu

• 2 weeks later...
vezi ca sunt in piatra, SUNAMA PE 0740983295 SI TE REZOLV EU FREE cu scanarea(tester)

Merci mult cipane !!! Am rezolvat-o cu airbag-ul. Era firul din volan intrerupt in vreo 3 locuri. L-am taiat, l-am "carpit" elegant si acu' becul de la airbag nu mai sta aprins. Azi, daca reusesc, inlocuiesc si senzorul de ABS si cand mai ai timp poate vii din nou sa stergem erorile respective. Apropos... sondez piata ca vreau sa-mi trag laptop (sh, bineinteles). Poate ai tu v'o cunostinta, ceva, pt o scula ceva mai ieftioara... Inca o data, merci fain de ajutor.

Link către comentariu

• 3 years later...

Salutare. Sunt nou pe aici.

De curand m-am ales si io cu un passat B4 din 94 1.9 66kW.

Ma poate ajuta careva si pe mine cu o scanare de erori ca mi s-o aprins si mie becu de la airbag dupa ce am dat intr-o groapa cu roata dr fata.

Link către comentariu

• 1 month later...

da t potajuta eu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!