Jump to content

De Ce Nu Mai Trage Masina?

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Masina a fost vreo doua zile in service pentru schimbat parbrizul si bara spate. Dupa ce am luat-o parca nu mai trage ca inainte. Poate fi subiectiv nu am masuratori sa-mi spuna treaba asta. Senzatia e si ca sta in viteza a I a mai mult decit inainte la demaraje. Stiti ceva de vreun update de soft? Masina e fabricata februarie 2007

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu intre luna feb2007 si prezent fabrica nu a updatat softul de management motor.

Incearca sa schimbi putin furnizorul de motorina, incearca EVO de la MOL si totodata mergi la un drum lung sa isi dea drumul animalul :(

Succes,

Link către comentariu

Din cate stiu eu intre luna feb2007 si prezent fabrica nu a updatat softul de management motor.

Nici la cutie ? Se mai poate sa fie o chestie care o pateam si la opelul astra dinainte. La fiecare deconectare de baterie se facea puturoasa un timp pina cind invata iarasi ce vreau de la ea. Vreo 150-200km. Stiu ca parametrii din ecu sunt si adaptivi si se mai adapteaza dupa stilul de condus.

Link către comentariu

Si-a revenit. Cred ca a fost de la reset dat prin deconectarea bateriei. DUpa niste kick-down-uri a inteles ce vreau de la ea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!