Jump to content

Touareg

Vizitator

Postare recomandată

Dupa multe asteptari a venit timpul sa schimb Passsat-ul (care mi-a dat atatea satisfactii - Multumiri TCM TURBO care a adaugat vreo 30 CP fara nici o problema pe timp de 40 000 km).

Iata masina si ceea ce este important de mentionat.

Touareg V6 Diesel Commonrail de generatia a treia - 500 Nm la 1750 rot/min

Cutie de viteze tiptronic fabricata de AISIN Japonia (firma care a facut prima cutie cu 8 trepte pt Lexus)

0-100 Km/h - 9,2 s - (2500kg greutate la gol)

Reductor cu raport de 3-1

Frane fata-spate BREMBO cu etrier 6 pistonase fata si 4 spate.

Dieferential central blocabil 100%.

Gata , ma duc la dealer sa o ridic

Link către comentariu

Asteptam sa ne arati pozele. Aseara de abia asteptai sa o iei :mop:

Link către comentariu

Felicitari, si fara evenimente neplacute iti doresc.

0-100 km/h in 9,2 s?

Ce putere are motorul, deoarece eu stiam ca face suta in 9,8 s?

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari George !! stiu ca vei fi unul dintre cei ce vor folosi si calitatile excelente de offroad ale Touaregului!!

Cand o sa ai 20-25.000km facuti si-ti cunosti masina bine poate te gandesti la un dopaj de putere!

Baga-ti si datele noi la profil ca inca apara VW Passat 3bg

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Misto configuratia, mai ales daca mergi cu ea destul de mult in off-road :Driver:

Link către comentariu
  • Administrator
Baga-ti si datele noi la profil ca inca apara VW Passat 3bg

Dragos, lasa omu' sa se urce intai in masina... ;)

Super masina. S-o stapanesti sanatos.

:Driver: SAFE !

Link către comentariu
0-100 km/h in 9,2 s?

Ce putere are motorul, deoarece eu stiam ca face suta in 9,8 s?

De la generatia actuala de Touareg s-au imbumatatit timpii de acceleratie cu aprox 1 sec la toate motoarele puterea ramanand aceeasi

Link către comentariu

Super tare modelul nou de Touareg TDI 3.0 V6 , acesta este si favoritul meu. Felicitari!

Pacat ca nu ai pus si Bi-Xenon. Suspensie pneumatica are? Parerea mea ca pe Touareg pe langa cutia automatica Tiptronic (DSG -- nu stiu daca exista pe Touareg... nu am vazut inca) suspensia pneumatica si Xenonul este un 'must', cele 3 optiuni care fac diferenta.

Sa ai parte de bucurii cu ea.

Link către comentariu

Felicitari George!!!!! aseara ii vedeam bucuria si entuziasmul pe fata....:)

Link către comentariu

Sa ne-o arati si noua! Felicitari!

Sa vii sa-ti punem si un sticker pe ea :)

Link către comentariu

felicitari !!!

un adevarat tanc, m`am urcat in seara asta in ea si am studiat`o !!!

succes cu ea la offroad :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Multumesc mult pt urari. Am facut deja 100 km. Pot sa spun ca am fost foarte placut impresionat de consum.

Bucuresti aglomeratie maxima ziua 70km + bucuresti seara vreo 30km , 17,2 l/100km , consumul dat de carte in ciclul urban fiind de 15l/100km

Link către comentariu

schimba-ti semnatura :lol:

Super masina, asteptam si niste poze facute meserie :icon_thumright: Fa una si pe dedesubt daca poti :Driver:

Link către comentariu

O adevarata bestie masina asta... interiorul e demential, cu pielea aia grena, iar motorul m-a lasat fara cuvinte. E foarte silentios, zici ca e benzinar. Felicitari, o masina foarte foarte frumoasa.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Culoarea interioara bestiala. Mie personal mi-ar fi placut alte jante(nu mi-o lua in nume de rau). Multi km. fara probleme.

Link către comentariu

Este prima masina pe care o am si consuma ca la carte

Am 550km , nu am iesit din oras pana acum si pe bc2 am un consum de 14,8l/100km . La carte consumul in oras este dat 15.2. Este senzational pentru 2490kg la gol.

Link către comentariu

eu nu inteleg de ce pe pagina oficiala vw romania u ai date complete despre masina. ce e asa mare secret? sunt dezamagit, de fapt mai mult scarbit.

revenind la masina, o stiu, mare (descurajant de mare pt mine si pt mers in oras zi de zi si percat pe unde nu ai loc), destul de stabila in curbe, viteza maxima nu foarte mare, in schimb reprize bune, care compenseaza. cum ti se pare suspensia? ai cruise-ul ala misto si dracia cu oglinzile?

Link către comentariu

ce sa mai spun, citez dintr-un celebru film romanesc: "Cuvintele palesc!"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!