Jump to content

Audi Q7 4.2 Tdi

superalfi

Postare recomandată

am revenit cu scuzele de rigoare de intarziere...

deci: masina merge foarte bine - are acum 4 ani si cateva luni si vreo 68.000 km. Sunt extrem de multumit de ea si de cum s-a prezentat pana acum.

Consum - oras - media este undeva la 16 - 16.5 litri iar la drum intins se duce la un 10.5 - 11.5 in functie de cum o alergi

probleme - am schimbat cred 2 manere pt ca nu mai mergea butonul de inchis masina - are Keyless Go - s-a rupt un brat de la puntea spate de la o groapa si am schimbat toata puntea pe asigurare, cateva parbrize - tot pe asigurare - deh pietre multe si nesuferite...

o bucsa pe fata, niste becuri de frana si DRL, lamele de stergatoare, placute de frana si cam atat

in rest revizii - care sunt undeva pe la 15-18 mil

Daca mai va intereseaza si alte detalii - spuneti-mi.

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

11

• wts

4

• c6t9

3

• corad0

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai nu e chiar "economic" 4.2 TDI :) Cayennul Turbo consuma 18-20 % in oras :) si afara 13%

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pai nu e chiar "economic" 4.2 TDI :) Cayennul Turbo consuma 18-20 % in oras :) si afara 13%

ei lasa ca nu e chiar asa cu Porsche-le :) - ca daca te dai la el sau e trafic naspa si bagi numai blana - se duce lejer in 30-35

afara e alta treaba

Q7-le daca te dai la ea si mergi blana tot nu trece de vreo 18 - 20 max sa zic in oras

Link către comentariu

Afară 13%? Damn! Știu pe cineva cu C turbo și afară ia ~25%. Dacă își pune mintea cu ea, sare bine de tot mai sus.

La 326 de cai și 760NM cuplu, e decent un mediu de 16% ținând cont și de faptul că este extrem de grea.

Eu la X3 am mediu 10.5% general, 3l biturbo, 286 de cai, parcă 580NM pe un dulap de 2 tone.

Am dorit motorul ăsta pe A8, dar până la urmă am luat X3.

Felicitări cu mare întârziere :)

Link către comentariu

Ma refer la utilizarea zilnica prin oras, chiar si cu traficul traficului mai mult de 20% nu a luat.....daca apesi acceleratia maxim intr-un sfert de ora papa un plin de 100 de litri :))

Modelul dinainte de Turbo consuma cu 30% mai mult decat asta nou....(l-au mai reglat "din surubelnita" :)) )

Modificat de corad0
Link către comentariu

"iar la drum intins se duce la un 10.5 - 11.5 in functie de cum o alergi"

chiar nu va inteleg cum naiba mergeti voi de consumati asa cu motoarele alea. eu sub 17 la un drum intins cu un q7 pe 3.0 nu am vazut.

Link către comentariu

"iar la drum intins se duce la un 10.5 - 11.5 in functie de cum o alergi"

chiar nu va inteleg cum naiba mergeti voi de consumati asa cu motoarele alea. eu sub 17 la un drum intins cu un q7 pe 3.0 nu am vazut.

mie nici in oras nu imi ia 17 - chiar ieri am facut plinul la OMV si am bagat 75 litri la 465 km - deci 16.1 litri consum

Am avut consum cu ea cel mai mult afara vreo 16 parca atunci cand mi-am tractat Jeep-ul de concurs (offroad ca ma ocup si de astea) cu platforma dupa - deci undeva la 3 tone tractat.

In rest Buc - Cta sau Buc - Bv - undeva la 11 -12 maxim

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!