Jump to content

Audi Q7 4.2 Tdi

superalfi

Postare recomandată

Felicitari...cred totusi ca Q7-le iti va parea sugrumat la putere fata de Rs4.Sunt curios de ce ai ales tot Audi si nu altceva.

nu zi asa ca nu-i corect 100% :) :) . Dati seama cum trage la cuplu` asta de camion....

Link către comentariu
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

11

• wts

4

• c6t9

3

• corad0

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am condus si versiunea cu suspensie pneumatica adaptiva si cea fara. Merita banii, mai ales pentru cei care vor sa conduca sportiv, insa nu este "must have". Cu anvelope de iarna te descurci excelent in zapada "sanataosa".

Link către comentariu
andrei-rs4, cum de nu ai ales suspensie adaptiva?

A condus cineva ambele versiuni de Q7, cu si fara Adaptive air suspension? Merita pretul acesteia de 2418 CIP?

Masina este de vis, sa ai noroc de ea.

suspensia adaptiva (pneumatica) este bestiala! - nu apare in lista de dotari de mai sus pentru ca pe 4.2 Tdi este in standard - pot sa spun ca este diferenta intre un Q7 cu suspensia asta si unul fara - adica cu cea normala - poti sa o setezi in functie de drum si conteaza mult la noi asta

deci parerea mea este ca merita banii (pentru celelalte motorizari unde nu e std)

multumesc de urari! :D

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

singurele lucruri pe care le-as mai fi pus erau trapa de sticla si jantele pe 21" :vaidecapulmeu:. dar fiindca ai luat masina de pe stoc e de inteles.

Link către comentariu

Sa te felicit si eu pt masina, mi se pare ca motoarele noastre sunt ventilatoare pe langa al tau. Sunt curios insa cat a costat. Cred ca in jur de 100k

Link către comentariu

Andrei, nu incetezi sa ne uimesti.Felicitari!Despre masina nu am cuvinte, arata foarte bine din exterior, interiorul nu am avut ocazia sa i-l "adulmec".

Tare sunt curios daca urmatoarea masina prezentata de tine in aria acesta va fi S5 sau S8 :lol: , ca sa combini sportivitatea cu volumul interior :D

Link către comentariu

Multumesc pentru felicitari! :(

Masina a costat in jur de 100k intr-adevar - pe viitor mai vedem - S5 nu e cazul - poate S8 - mai vedem sau noul RS6 - peste cativa ani

Link către comentariu

Sunt un fan Audi inrait, intr-adevar Q7 este visul oricui cred. Am mers cu un Q7, 3.0Tdi si mi s-a parut un vis frumos. Ca sa fiu carcotas mi s-a parut un pic cam exagerata optiunea prin care esti avertizat ca ai pe cineva in unghiul mort. Comparativ cu o masina mica, de fapt trecand de la o masina mica pe Q7 am simtit ca ma rastorn, luand cu aceeasi viteza curbe periculoase pe care le luam cu masina mea insa am fost placut surprins de suspensii si frane. Motorul de 3.0 tdi nu cred ca se compara cu ce ai luat tu insa tot mi s-a parut fenomenal.

Felicitari pentru masina si s-o stapanesti sanatos! Sa nu ai incidente, ca stim cu totii cat costa reparatiile la asa ceva :(

Link către comentariu
  • 3 months later...

Felicitari pentru masina si motorul ales :)

Totusi, nu am vazut deloc poze cu interiorul...rasfat-o putin cu o sedinta foto :P

@rZv - exeptinal ??!!

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
nadir@boosted.ro

hehe acum ai si un TDI veritabil ;)

felicitari pt alegere si sa o stapanesti sanatos!

ce pot sa zic ai 2 masini superbe cu 2 dintre cele mai tari motoare ale grupului vwag pe benzina cat si diesel!

:study: safe!

sunt curios de un singur lucru cum este sa cobori din q7 si sa te sui in rs4?, dar invers?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

stiu si eu una alba, la demaraj e sanzatinala. ce consum ai la condus sportiv, proprietarul celei albe spunea ca papa destul de serios.

Link către comentariu

masina asta pentru tine e realitate...pentru altii ramane doar un vis..ce sa zic..esti un norocos..s-o conduci cu placere! sa te bucuri de ea!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pai nah. Ai ales RS4 ca are 4 usi si portbagaj, iar acum ai camion. Pai de ce nu un r8 in conditiile astea? daca tot ti-ai luat autobuz dasta :Driver: .

Link către comentariu
:Primele impresii:

- masina arata superb si pe afara si pe interior - da senzatia de masivitate, rotile cu jante pe 20 si anvelopele de 275 sunt uriase!!!!

jantele imi par de 19 inch cu anvelope 265/50R19

Link către comentariu

cred ca omul stie mai bine ce are pe masina, si oricum, daca te documentezi putin o sa vezi ca modelul din pozele puse de el se fabrica doar pe 20"

Link către comentariu
  • 2 years later...

pfff...felicitari pt cele 6 numere ghicite la loto!

asteptam niste poze cu masina,interior ca nu ai pus.

Link către comentariu
  • 1 year later...

N-ai mai scris p-aici de ceva vreme....mai pune poze cu masina....impresii...povesti cu revizii, km, preturi :)

Link către comentariu

mda...si eu sunt curios...

sau poate ar trebui sa cautam la "masina mea" un v12 tdi :icon_redface:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!